Meditație 17 Februarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 64
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1310-17-februarie-2]17 Februarie (2)[/url]
„ Si Boaz a zis slujitorului însarcinat cu privegherea seceratorilor:” A cui este tanara aceasta?” Slujitorul însarcinat cu privegeherea seceratorilor a raspuns:” Este o tanara Moabita, care s-a întors cu naomi din tara Moabului.
Ea a zis: „da-mi voie sa strang si sa culeg spice dintre snopi, ramase pe urma seceratorilor.” Si de azi dimineata de cand a venit, a stat în picioare pana acum, si nu s-a odihnit decat o clipa în casa.” Rut 2:5-7

Rut este un exemplu pentru fiecare dintre noi, prin faptul ca a dovedit credinciosie în toate domeniile vietii si prin toate lucrarile pe care Dumnezeu i le-a cerut sa le faca.

Ea a fost gata sa mearga la camp si sa lucreze, muncind din greu de dimineata pana seara tarziu!
În versetele biblice de astazi ne este relatata acesta dedicare prin faptul ca Rut a ajuns la camp înaintea tuturor celorlalti slujitori, si a lucrat ramanand pe ogor mai tarziu decat toti, avand doar o scurta pauza de masa.
Ea a fost gata sa lucreze cu o asa credinciosie, fara sa fi avut vre-un interes. În acel timp nu stia nimic despre viitorul ce îi este pregatit, si nici despre faptul ca Boaz îi va fi sot si va ajunge strabunica lui David si un predecesor direct al Domnului Isus.
Cu toate ca nu stia nimic despre aceste binecuvantari, ea a împlinit întocmai  tot ceea ce i se ceruse si a slujit cu dedicare, pentru ca L-a lasat pe Dumnezeu sa-i conduca viata.
Deoarece Dumnezeu ne conduce si viata nostra, suntem chemati sa aducem roada indiferent de locul unde suntem saditi. El nu ne va conduce nici un pas mai departe spre binecuvantare, decat potrivit cu  masura dedicarii noastre pentru El, dovedita prin modul cum ne împlinim lucrarile încredintate.  De aceia, trebuie sa lucram din greu  si sa împlinim tot ceea ce am fost chemati sa facem, chiar acum!
Împlinesti voia lui Dumnezeu prin lucrurile pe care le faci chiar acum ? Aduci roada în locul în care Dumnezeu te-a asezat sa fii în aceasta zi ?
Slujeste-L si asculta-L pe Dumnezeu cu credinciosie în fiecare zi, lasand viitorul tau în mana Lui si vei avea parte de binecuvantari nebanuite!
DUMNEZEU NU NE VA CONDUCE NICI UN PAS MAI DEPARTE SPRE BINECUVANTARE, DECAT MASURA DEDICARII CU CARE NE ÎMPLINIM LUCARILE CARE NE-AU FOST DEJA ÎNCREDINTATE !



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Februarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...