Meditație 16 Februarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1311-16-februarie-2]16 Februarie (2)[/url]
„Rut a răspuns: “Nu sta de mine să te las, şi să mă întorc de la tine! Încotro vei merge tu voi merge şi eu, unde vei locui tu, voi locui şi eu; poporul tău va fi poporul meu, şi Dumnezeul tău va fi Dumnezeul meu;  unde vei muri tu, voi muri şi eu, şi voi fi îngropată acolo. Facă-mi Domnul ce o vrea, dar nimic nu mă va despărţi de tine decât moartea!”  Rut.1:16-17
Declaratia pe care a facut-o Rut, pe care o gasim în versetele biblice de astazi, este cea mai mare marturisire  de credinta pe care o putem gasi în Sfanta Scriptura si chiar în toata istoria omenirii.
Hotarand sa mearga împreuna cu soacra ei spre Betleem, Rut a ales calea binecuvantarilor lui Dumnezeu.Dupa ce a exprimat aceasta alegere, ea aramas statornica în credinta si în decizia pe care a luat-o, cu toate ca soacra ei i-a spus sa se întoarca!
În acele momente de rascruce de drumuri, Orpa cumnata lui Rut, a plans, a varsat multe lacrimi si-a aratat multe emotii.  Dar cu toate acestea, dupa ce a sarutat-o pe soacra sa, Orpa s-a întors înapoi în Moab, unde a murit fara de Dumnezeu.
Si Rut a ajuns la aceiasi rascruce de drumuri din viata ei, dar cu toate ca a fost îndemnata sa se întoarca în Moab, ea a ramas statornica în decizia pe care a luat-o, îndreptandu-se cu hotarare spre Betleem.
Datorita acestui fapt, întreaga viata i-a fost schimbata pentru vesnicie.
Stii ce înseamna a fi dedicat total lui Hristos ?  A fi dedicat lui Hristos, nu înseamna a balansa între doua optiuni încercand sa slujesti la doi stapani, ci a fi gata pentru a-ti purta crucea, hotarat sa-L urmezi pe Hristos idiferent de pretul pe care urmeaza sa-L platesti.
Chiar Domnul Isus ne-a spus ca nu va fi  usor pentru cei ce vor sa-L urmeze, pentru ca cei ce au hotarat sa mearga pe urmele Lui, trebuie sa-si ia crucea în fiecare zi si sa-L urmeze. Acestia nu aleg calea cea mai usoara, si nici n-o iau pe scurtatura, ci purtandu-si crucea, merg dupa Domnul indiferent prin ceea ce urmeaza sa treaca.
Prietene; în aceasta zi as dori sa te îndemn sa alegi sa-L urmezi pe Hristos cu o dedicare deplina. Asemenea lui Rut, fii gata sa te dedici  total lui Dumnezeu si viata ta va fi schimbata pentru vesnicie!
PREDAREA PENTRU HRISTOS NU-I O SOVAIRE ÎNTRE DIFERITE ALTERNATIVE, CI O DEDICARE TOTALA PENTRU A-TI PURTA CRUCEA, MERGAND PE URMELE DOMNULUI ÎN FIECARE ZI!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Februarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Isuse drag, în cerul sfânt vom sta mână de mână, dar pân-atunci rămân smerit și-Ți stau la îndemână!