Meditație 14 Februarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1313-14-februarie-2]14 Februarie (2)[/url]
„Ca nişte buni ispravnici ai harului felurit al lui Dumnezeu, fiecare din voi să slujească altora după darul, pe care l-a primit.” I Pet.4:10
Pentru foarte multi credinciosi, cuvantul „ispravnic”este un cuvand de care auzi numai la biserica.
În realitate însa, un ispravnic este persoana careia i s-a încredintat spre administrare ceva de mare pret.
Ca urmasi ai Domnului Nostru Isus Hristos, Dumnezeu ne-a încredintat cateva valori foarte importante de care trebuie sa avem mare grija. Printre acestea putem enumera: viata, trupul, copiii, timpul, marturia crestina, darurile spirituale si toate posesiunile materiale.
În aceasta zi as vrea însa sa-ti atrag atentia asupra responsabilitatii pe care o avem fata de Evanghelie. Aceasta responsabilitate include nu numai datoria de a vesti Evanghelia, ci si pe aceea de-a pastra curat adevarul Evangheliei în mijlocul culturii în care traim, pentru care adevarul este relativ.
Despre aceasta trista realitate ne vorbeste si Cuvantul lui Dumnezeu care ne spune: „Preaiubiţilor, pe când căutam cu tot dinadinsul să vă scriu despre mântuirea noastră de obşte, m-am văzut silit să vă scriu ca să vă îndemn să luptaţi pentru credinţa, care a fost dată sfinţilor odată pentru totdeauna.
Căci s-au strecurat printre voi unii oameni, scrişi de mult pentru osânda aceasta, oameni neevlavioşi, care schimbă în desfrânare harul Dumnezeului nostru, şi tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn Isus Hristos.” Iuda 1:3-4



A fi un bun ispravnic al Evangheliei, înseamna însa nu numai a pastra nealterat mesajul Evangheliei, ci si a-l face cunoscut si altora.
Aceasta datorie este accentuata si de marturia  apostolului Pavel care ne spune: „Eu sunt dator şi Grecilor şi Barbarilor, şi celor învăţaţi şi celor neînvăţaţi. Astfel, în ce mă priveşte pe mine, am o vie dorinţă să vă vestesc Evanghelia vouă celor din Roma. Rom.1:14-15
Potrivit aceastor învataturi, în aceasta zi as dori sa te îndemn sa-ti împlinesti aceste responsabilitati, apărand si vestind Evanghelia!
CA URMAS A LUI HRISTOS, AI RESPONSABILITATEA SA FII UN BUN ISPRAVNIC AL EVANGHELIEI !



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Februarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Lepădați, dar, orice răutate, orice vicleșug, orice fel de prefăcătorie, de pizmă, de clevetire. ( 1 Petru 2:1 )