Meditație 02 Februarie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1325-02-februarie-1]02 Februarie (1)[/url]
„Prin aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, dacă veţi avea dragoste unii pentru alţii.” Ioan 13:35
Dragostea este virtutea spirituala care dovedeste ca suntem urmasi ai Domnului Isus, iar motivul pentru care tu si cu mine putem, sau trebuie sa-i iubim pe altii, este ca Dumnezeu ne-a iubit mai întai.
Acest lucru ne este aratat de apostolul Ioan si în epistola sa, cand spune: „Noi Îl iubim pentru că El ne-a iubit întâi.” I Ioan 4:19.  Acesta este locul de unde ar trebui sa înceapa orice discutie despre dragoste!
Dumnezeu nu ne-a creat sa traim în izolare, ci într-o stransa legatura cu El. Iar  în aceasta relatie sa cunoastem si sa experimentam dragostea Sa. Apoi, El ne-a aratat dragostea Sa nemarginita, atunci cand Fiul Sau a murit pe cruce.
Nu-i uimitor faptul ca Dumnezeu doreste cu o asa ardoare sa pastreze o legatura cu tine, încat L-a trimis pe  Fiul Sau sa moara în locul tau ? Acest fapt ne arata ca în viata, nu poti sa faci nimic care sa-L determine pe Dumnezeu sa te iubeasca mai mult decat a facut-o pana acum, si nici nu poti face nici un lucru, care sa-L determine pe Dumnezeu sa te iubeasca mai putin !
El te-a iubit deja în mod desavarsit, si te va iubi în aceiasi masura pentru toata vesnicia.  Esti asigurat deplin de dragostea Lui !
Aceasta dragoste neconditionata si atotcuprinzatoare cu care suntem iubiti de Dumnezeu, trebuie sa ne conduca si pe noi  sa ne iubi semenii, astazi si în fiecare zi !
PENTRU CA BENEFICIEZI DE DRAGOSTEA NEMARGINITA A LUI DUMNEZEU, TREBUIE SA-TI IUBESTI SEMENII ÎN ACEIASI MASURA.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Februarie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
În adevăr, Legea, care are umbra bunurilor viitoare, nu înfăţişarea adevărată a lucrurilor, nu poate niciodată, prin aceleaşi jertfe care se aduc neîncetat în fiecare an, să facă desăvârşiţi pe cei ce se apropie.