Meditație 01 Februarie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 82
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1326-01-februarie-1]01 Februarie (1)[/url]
“Şi prin aceasta ştim că Îl cunoaştem, dacă păzim poruncile Lui.

Cine zice: “Îl cunosc”, şi nu păzeşte poruncile Lui, este un mincinos, şi adevărul nu este în el. Dar cine păzeşte Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârşită; prin aceasta ştim că suntem în El.” I Ioan 2:3-5



Din punct de vedere numeric si spiritual, majoritatea bisericilor din America, stagneaza (sunt pe un platou), descresc, sau sunt deja moarte!
Ceea ce a facut ca aceste biserici sa fie  în declin spiritual, este faptul ca între membrii ce le ocupa bancile, sunt foarte multi crestini semidedicati, sau nededicati.
Pastrand în atentie acesta situatie, as vrea sa te întreb: te numeri printre acestia, sau printre crestinii care sunt dedicati total lui Hristos? Stapâneste El în procent de 100% viata ta ?
Cred ca stii deja, ca dedicarea noastra fata de Hristos, poate fi asemanata cu dedicarea pe care o exprimam fata de partenerul de viata. Niciunul dintre noi cred ca nu ar spune sotului sau sotiei: „Draga; te iubesc asa de mult, încat îti promit ca îti voi fi credincios în procent de 98% !”
Dar oare câti dintre noi nu-i spunem aceasta în fiecare zi Domnului, prin modul în care ne traim viata ?
Sunt asa de multi crestini care astazi aleg  care dintre porunci sa le împlineasca, si care nu. Adevarata dedicare fata de Domnul exista însa numai în masura totala, fiindca altfel, nu exista nici un fel de dedicare!
Prin versetele de astazi, apostolul Ioan ne spune  ca trebuie sa împlinim nu numai unele dintre poruncile Domnului, ci toate poruncile pe care El ni le-a dat.
De aceia, în aceasta zi as dori sa te îndemn  sa arati lumii masura dedicarii tale fata de Hristos, printr-o ascultare deplina, dovedita prin modul cum te relationezi fata de sotie si copii, îti desfasori afaceriile, îti administrezi banii şi te comporti în fiecare alt domeniu al vietii tale.
Apostolul Pavel ne spune:” Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus: iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” 2 Cor.5:17



Potrivit acestui verset, îndemnul meu pentru tine în aceasta zi este: „traieste viata noua pe care ai primit-o prin Hristos, într-o dedicare deplina pentru Domnul !”
ADEVARATA DEDICARE FATA DE DOMNUL EXISTA NUMAI ÎN MASURA TOTALA, FIINDCA ALTFEL, NU EXISTA NICI UN FEL DE DEDICARE !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 01 Februarie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
O minune e orice zi!