Meditație 31 Inuarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1327-31-inuarie]31 Inuarie [/url]
„Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.” 1 Ioan 1:9



Fiecare persoana care a trait pana acum în mijlocul acestei lumi, sau care urmeaza sa se nasca, a avut, sau va avea de confruntat aceiasi problema. Aceasta mare problema este:”pacatul!”
Desi multi oameni astazi, printre care si unii predicatori, ocolesc acest subiect si nu discuta despre aceasta mare problema a umanitatii, pentru ca nu cumva sa-i faca pe unii dintre ascultatori sa se simta rau, Biblia ne spune ca:
„Căci toţi au păcătuit, şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.” Rom.3:23
Prezenta pacatului în viata noastra este unul dintre factorii care ne împiedica sa traim o viata din belsug în mijlocul acestei lumi, iar pentru cei ce nu se pocaiesc va fi cauza care îi va împiedica sa-si petreaca vesnicia  împreuna cu Dumnezeu.
Trebuie însa sa fim multumitori, pentru ca asa cum ne spune Sfanta Scriptura, Dumnezeu poate sa ne ierte pacatele, deoarece Hristos a murit pentru noi pe cruce, iar prin învierea Sa a dovedit ca a învins pacatul si moartea.
Daca înca nu L-ai acceptat pe Domnul Isus ca mantuitor personal, as vrea sa-ti reamintesc ca sangele pe care El l-a varsat pe lemnul crucii, te poate curati de orice pacat.
Nu-lasa pe Satan sa te însele si sa te faca sa crezi ca ai ajuns prea departe de Dumnezeu, pentru a te mai putea întoarce la El.
Datorita mortii si-a învierii Fiului lui Dumnezeu, pacatele îti pot fi iertate. De aceia, marturiseste-le astazi lui Hristos, si El te va curati!
SANGELE LUI ISUS HRISTOS NE CURATESTE DE ORICE PACAT!



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Inuarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Singurul scop al vieţii este lupta nesfârşită pentru cucerirea necunoscutului, eternul efort pentru a cunoaşte mai mult.