Meditație 29 Ianuarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 55
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1329-29-ianuarie-2]29 Ianuarie (2)[/url]
„ Deci Petru era păzit în temniţă, şi Biserica nu înceta să înalţe rugăciuni către Dumnezeu pentru el. În noaptea zilei când avea de gând Irod să-l înfăţişeze la judecată, Petru dormea între doi ostaşi, legat de mâini cu două lanţuri; şi nişte păzitori păzeau temniţa la uşă.
 Şi iată, un înger al Domnului a stat lângă el pe neaşteptate, şi o lumină a strălucit în temniţă. Îngerul a deşteptat pe Petru, lovindu-l în coastă, şi i-a zis: “Scoală-te, iute!” Lanţurile i-au căzut jos de pe mâini.
 Apoi îngerul i-a zis: “Încinge-te, şi leagă-ţi încălţămintele.” Şi el a făcut aşa. Îngerul i-a mai zis: “Îmbracă-te în haină, şi vino după mine.” Fapte.12:5-8
Se poate ca în aceasta zi asemenea lui Petru, sa fii într-o închisoare a suferintelor, singuratatii, sau a descurajarii. Sau poate ca ai ajuns  sa crezi ca ai început deja sa pasesti pe un drum fara iesire, sau simtindu-te legat de lucrurile din trecutul vietii tale, sa crezi ca nu mai exista nici o posibilitate de scapare.
Daca te gasesti în una dintre aceste situatii, as dori sa-ti spun ca Dumnezeu poate sa deschida o usa si în locul despre care crezi ca nu mai exista nici o posibilitate de iesire.
Modul în care El împlineste aceasta minune, este potrivit Cuvantului Sau, un raspuns al rugaciunii.
Cred ca esti de acord cu mine ca trebuie sa petrecem tot mai mult timp în rugaciune, pentru a gasi întarire si încurajare spirituala, dar si pentru a mijloci pentru familia nostra, slujirea pe cae o împlinim, prieteni, sau demnitarii care ne conduc. Situatiile dramatice prin care trecem, pot fi schimbate numai prin rugaciune.
S-ar putea ca tocmai în aceste momente sa te întrebi: de ce am ajuns în acesta situatie ? Sau: care sunt lucrurile prin care voi mai avea de trecut?  De ce nu mai am nici un sens pentru viata ?
Daca îti pui pui aceste întrebari, lasa-ma la randul meu sa te întreb: te-ai rugat cu adevarat pentru aceste situatii ?
Daca în momentele de încercare în care ai ajuns, vei apela la rugaciune, vei primi lumina si întelepciune pentru ati croi un drum drept, îndreptandu-te spre o usa de iesire din toate aceste situatii.  Apoi, rugaciunea este singura cale prin care vei descoperi proviziile, bucuria perfecta, pacea si puterea de care poti avea parte prin Domnul Isus!
PRIN RUGACIUNE, DUMNEZEU POATE DESCHIDE O USA CHIAR SI ÎN LOCUL DESPRE CARE CREZI CA NU MAI EXISTA NICI O IESIRE !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 29 Ianuarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Fără Cristos am fost ca un peşte pe uscat, cu El sunt într-un ocean de dragoste.