Meditație 20 Ianuarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 127
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1338-20-ianuarie-2]20 Ianuarie (2)[/url]
„ Şi mă rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatăl slavei, să vă dea un duh de înţelepciune şi de descoperire, în cunoaşterea Lui,  şi să vă lumineze ochii inimii, ca să pricepeţi care este nădejdea chemării Lui, care este bogăţia slavei moştenirii Lui în sfinţi,

şi care este faţă de noi, credincioşii, nemărginita mărime a puterii Sale, după lucrarea puterii tăriei Lui,
pe care a desfăşurat-o în Hristos, prin faptul că L-a înviat din morţi, şi L-a pus să şadă la dreapta Sa, în locurile cereşti,  mai presus de orice domnie, de orice stăpânire, de orice putere, de orice dregătorie şi de orice nume, care se poate numi, nu numai în veacul acesta, ci şi în cel viitor.”  Ef.1 :17-21

În tim ce adevaratii urmasi ai lui Hristos, doresc sa traiasca o viata sfanta si sa-I fie placuti lui Dumnezeu, cei mai multi oameni astazi, nu mai stiu ce înseamna sa traiesti avand putere si autoritate spirituala în Domnul.
Sfanta Scriptura ne spune ca cei credinciosi sunt înzestrati prin Hristos, cu autoritate si putere spirituala.
Cu toate acestea, este surprinzator faptul ca pentru asa de multi crestini, viata în mijlocul acestei lumi seamana mai mult cu un teren de joaca, decat cu un camp de lupta. Cei ce privesc viata ca o joaca, sfarsesc cazand în capcanele lui Satan.
Prieteni; fiecare dintre noi trebuie sa stim ca Satan este real si foarte activ în mijlocul lumii de astazi. Dorinta lui cea mai mare este sa te vada învins spiritual.
Ca urmas a lui Hristos, esti însa în tabara învingatorilor, si ai dobandit autoritate spirituala, fiindca Hristos care traieste în viata ta, are autoritate si asupra diavolului.
În versetele biblice de astazi ni se spune ca putem sa experimentam „nemarginita marime a puterii Sale”, o putere care este deasupra oricarei alte puteri.
De aceia, data viitoare cand Satan va încerca sa-ti distruga demnitatea si sa-ti fure bucuria si pacea, sau sa-ti reaminteasca toate caderile si pacatele din trecut, vorbeste-i despre puterea pe care o ai prin Hristos.
Pentru ca sa poti sa-i raspunzi astfel, aminteste-ti ca puterea crucii, a marturisirii pacatelor si-a dedicarii pentru Hristos, îti confera autoritate spirituala în toate împrejurarile vietii.
URMASII LUI HRISTOS AU AUTORITATE ASUPRA LUI SATAN, FIINDCA SUNT ÎMBRACATI ÎN PUTEREA LUI  DUMNEZEU!

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Ianuarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine are o inimă înțeleaptă, primește învățăturile, dar cine are o gură nesocotită, se prăpădește singur. ( Proverbele 10:8 )