Meditație 18 Ianuarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 112
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1340-18-ianuarie-2]18 Ianuarie (2)[/url]
„Atunci el a început să se blesteme şi să se jure, zicând: Nu cunosc pe omul acesta! În clipa aceea a cântat cocoşul.  Şi Petru şi-a adus aminte de vorba, pe care i-o spusese Isus: Înainte ca să cânte cocoşul, te vei lepăda de Mine de trei ori. Şi a ieşit afară şi a plâns cu amar. „ Mat.26:74-75



Simon Petru a fost un om cu un potential deosebit, care atunci cand a fost chemat, a fost gata sa paraseasca totul si sa-L urmeze pe Domnul.
Cu toate acestea, în cel mai important moment al vietii sale, el a cazut si s-a lepadat de Domnul.
Avem însa foarte multe lucruri  de învatat din acest esec a lui Petru: cum sa biruim mandria, înfrangerea în viata de rugaciune si spiritul de turma al multimii.
Caderea lui Petru a început atunci cand el a ales sa mearga la sfatul celor rai, a continuat atunci cand a început sa umble pe calea celor pacatosi si a devenit evidenta, atunci cand s-a asezat pe scaunul celor batjocoritori.
Ceea ce este vital pentru orice credincios care merge în mijlocul lumii pentru a predica Cuvantul lui Dumnezeu altora, este sa fie alert în fiecare împrejurare a vietii, pentru ca nu cumva sa ajunga sa gandeasca si sa actioneze ca lumea !
Vestea buna pe care as dori sa o auzi astazi, este adevarul ca: „exista posibilitate de pocainta chiar si pentru cel cazut. Atunci cand si-a marturisit pacatul, a plans si s-a pocait, Simon Petru a fost iertat, iar Domnul Isus i-a reanoit chemarea pentru a fi un vestitor al Evangheliei.
Nu cumva si viata ta ar trebui sa fie reînoita? Daca ai nevoie de aceasta reînoire, cere-i lui Dumnezeu sa o faca.
Daca te întorci cu pocainta la Dumnezeu, vei gasi iertare si vei beneficia de sansa unui nou început, indiferent de cat de mult ai gresit.
PENTRU CEL CREDINCIOS, O CADERE NU-I FINALUL CALATORIEI, CI SANSA UNUI NOU ÎNCEPUT !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Ianuarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dragostea Lui e lucrul cel mai minunat !