Meditație 17 Ianuarie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 104
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1341-17-ianuarie-2]17 Ianuarie (2)[/url]
„Adevărat vă spun că, dacă aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici colo, şi s-ar muta; nimic nu v-ar fi cu neputinţă.” Mat.17:20



Credinta nu-i ceva despre care ar trebui numai sa înveti, ci mai degraba ceva ce ar trebui sa pui în practica.
Multi barbati si femei pe care îi prezinta Sfanta Scriptura, au fost biruitori în lupta spirituala, pentru ca în situatiile dificile prin care au trecut, au dovedit o credinta puternica.
De fapt Sfanta Scriptura ne spune în mod direct ca: „fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este, si ca rasplateste pe cei ce-L cauta” Evrei 11:6



Nu stiu care este atitudinea ta, dar dorinta inimii mele este ca sa-i fiu placut lui Dumnezeu prin tot ceea ce sunt si tot ceea ce fac.  Fara a trai prin credinta, acest lucru nu este posibil!
Credinta este necesara deoarece pentru a trai o viata crestina, vom avea de trecut experiente si încercari pe care nu le vom întelege, si de multe ori vom avea  întrebari fara raspuns.
Referindu-se la aceasta situatie, A.W.Tozer, a spus: „Atunci cand toate motivatiile esueaza, lasati credinta sa va sustina!”
Cred ca aceasta declaratie contine un mare adevar, care ne este descoperit si de Cuvantul Scripturii care spune: „credinta este o încredere neclintita în lucrurile nadajduite, o puternica încredintare despre lucrurile care nu se vad.” Evrei 11:1



Atunci cant totul pare ca se prabuseste, credinta ne da un suport de care sa ne ancoram viata şi  o nadejde vie în mijlocul celor mai grele încercari, pentru ca ne aduce marturii ale prezentei si ale lucrarii lui Dumnezeu.
CREDINTA NU-I CEVA DESPRE CARE AR TREBUI NUMAI SA ÎNVETI, CI MAI DEGRABA CEVA CARE SA TRAIESTI SI SA PUI ÎN PRACTICA !

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Ianuarie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Binecuvântat să fie Domnul, căci ascultă glasul rugăciunilor mele. ( Psalmii 28:6 )