Meditație 07 Ianuarie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 59
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1353-07-ianuarie-1]07 Ianuarie (1)[/url]
“Prin credinta Avraam, cand a fost chemat sa plece intr-un loc, pe care avea sa-l ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce”. Evrei 11 :8


Credinta lui Avraam, este una dintre cele mai mari manifestari ale credintei despre care vorbeste Sfanta Scriptura.  Urmarind exemplul lui Avraam, învatam cum sa ne încredem în Dumnezeu, chiar si în cele mai grele împrejurari ale vietii.
Biblia ne spune despre el, ca atunci cand a fost chemat de Dumnezeu sa plece spre un loc pe care avea sa-l ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce. Evrei 11:8
Pentru ca s-ar putea ca în aceste momente, Dumnezeu sa îti vorbeasca  si sa te cheme sa împlinesti o lucrare mareata pentru Împaratia Lui, lasa-ma sa te întreb: „Esti gata sa mergi acolo unde Dumnezeu te trimite, pregatit sa parasesti tot ceea ce ai mai scump?
Pentru a împlini chemarea lui Dumnezeu pentru viata sa, Avraam a fost gata sa-si paraseasca familia, prietenii, si orasul natal.
Se poate ca Dumnezeu sa te cheme si pe tine spre un necunoscut. Întrebarea la care trebuie sa raspunzi este: Esti gata sa mergi ?
Cu siguranta ca a renunta la tot ce ai, pentru a-L urma pe Domnul în ascultare, poate fi un gand înfricosator. Dar daca credinta ta este neprefacuta, ca cea a lui Avraam, atunci pe orice drum vei merge, în cele din urma, acesta va fi o binecuvantare.
Astazi îti sta  în fata aceasta alegere. Esti gata sa mergi acolo unde te trimite Dumnezeu indiferent de pretul pe care urmeaza sa-l platesti ?
DACA TE ÎNCREZI ÎN DUMNEZEU CU ÎNTREAGA TA VIATA, ATUNCI ORICE DRUM PE CARE EL TE CHEAMA, ÎN CELE DIN URMA VA FI O BINECUVANTARE.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Ianuarie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ferice de cei blânzi, căci ei vor moșteni pământul!