Meditație 03 Ianuarie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 62
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1357-03-ianuarie-1]03 Ianuarie (1)[/url]
„Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad.Pentruca prin aceasta, cei din vechime au capatat o buna marturie. Prin credinta pricepem ca lumea a fost facuta prin Cuvantul lui Dumnezeu, asa ca tot ce se vede n-a fost facut din lucruri cari se vad”. Evrei 11:1-3
Cu siguranta ca acesta este credinta pe care trebuie s-o avem în umblarea noastra zilnica cu Domnul. Biblia ne spune ca: « fara credinta este cu neputinta sa fim placuti Lui ! Caci cine se apropie de Dumnezeu, trebuie sa creada ca El este, si ca rasplateste pe cei ce-l cauta.» (Evrei 11 :6).
Pastrand în atentie aceste marturisiri, as dori  ca în aceasta zi sa te întrebi:
● Ma ingrijorez gandindu-ma la cum voi plati datoriile luna viitoare; sau sunt bine incredintat ca Dumnezeu se va ingriji de mine ?
● Sunt stresat atunci cand trec prin situatii dificile si încerc  sa le rezolv prin puterile mele, sau am incredintarea ca Dumnezeu va folosi toate aceste lucruri  spre binele meu ?
● Ma bazez pe planurile  si caile mele, sau sunt incredintat ca Dumnezeu imi va darui intelepciunea de care am nevoie, pentru a lua  decizii bune ?
Credinta adevarata, vine dintr-o relatie personala cu Domnul Isus, relatie care creste doar atunci cand studiem zilnic Cuvantul lui Dumnezeu.
Credinta este asemenea unui muschi, care devine tot mai puternic în masura în care este antrenat prin  exercitiu.Credinta nu se bazeaza pe trairi sau sentimente, ci este  siguranta ca Dumnezeu va implini tot ce ne-a spus, asa cum ne-a fost descoperit prin Cuvantul Scripturii.
FIINDCA DUMNEZEU ÎTI CERE SA TE INCREZI IN El, ONOREAZA-L  ÎN ACEASTA ZI, CITIND CUVANTUL SAU SI ÎNCREZANDU-TE DEPLIN  ÎN TOT CEEA  CE TI-A SPUS.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Ianuarie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cei slabi nu pot ierta niciodată. Iertarea este atributul celor puternici. ( Mahatma Gandhi )