Meditație 18 Decenbrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1371-18-decenbrie]18 Decenbrie [/url]
„Si Cuvantul S-a facut trup, si a locuit printre noi, plin de har si de adevar. Si noi am privit slava Lui, o slava întocmai ca slava singurului nascut din Tatal. „ Ioan 1:14
Într-o zi a anului 1979, Pat Moore, s-a deghizat într-o batrana care la înfatisare arata de peste 80 de ani. Cand a considerat ca a reusit sa-si schimbe identitatea, ea a deschis usa apartamentului unde locuia în New York, si a început sa urce scarile ce o duceau la etaj . Si-a sprijinit bastonul pe treapta din fata ei si cu o mare ezitare a început sa paseasca pe prima treapta a scarii. Picioarele i se miscau încet si tremurînd; „Un pas!” ” înca unul!„ si apoi altul! pana ce a reusit sa urce toate cele douasprezece trepte pîna la etaj.
Cand a ajuns la celalalt capat al scarii si-a întalnit camerista care a exclamat: „Oh!”  Îmi pare rau ca ati depus un asa efort. Asteptam pe altcineva!
Nu ma recunosti; a întrebat atunci Pat, cu o voce ragusita si tremurînda? Nu mama …! i-a raspuns camerista, uitandu-se cu foarte mare curiozitate la acea batranica firava.
Eu sunt Pat; i-a raspuns atunci batranica razand cu pofta. Urmarind  expresia de nedumerire de pe fata cameristei, Pat a înteles ca trecuse testul!
Pat Moore, nu era o batrana de peste 8o de ani asa cum putea fi identificata dupa deghizare si nici nu avea o varsta apreciabila. Era o tanara atragatoare de 26 de ani, specialista în design industrial, care fiind preocupata de nevoile persoanelor în varsta,  în urmatorii trei ani cel putin o data pe saptamîna si-a pus pe fata masca si s-a îmbracat cu hainele ce o deghizau. În acest fel ea a vizitat 14 state americane, travestita într-o batranica.
În aceste calatorii a înteles prin experienta personala ce înseamna sa fii batran în America, si a întalnit sute de oameni care nu i-au descoperit niciodata adevarata identitate.
Pentru ca sa se asemene cu noi, si sa ne cunoasca necazurile si durerile vietii, Domnul Isus a facut o calatorie mult mai lunga.
Coborand de pe tronul de slava, pana în ieslea Btleemului, El a depus însa o jertfa mult mai mare decat Pat, pentru ca nu s-a rezumat numai în a se deghiza într-o asemanare cu noi,  ci s-a desbracat în mod real de slava pe care o avea la Tatal, a îmbracat un trup ca al nostru, acceptand limitarile si neputintele noastre, doar ca sa ne poata ajuta .
Aceasta-i adevarata dragoste !
Rugaciune. Doamne Isuse; îti multumesc ca te-ai desbracat de slava si ai îmbracat un trup de carne, pentru ca sa ma cunosti deplin si sa ma ajuti sa ajung asemenea Tie! Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 18 Decenbrie | Salvatorul.ro
meniu prim
" Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăția Cerurilor! "