Meditație 05 Decembrie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1383-05-decembrie-1]05 Decembrie (1)[/url]
„Caci daca este cineva în Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus:  iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corinteni 5:17
Înainte de a ma întâlni cu Hristos, eram mânioasa tot timpul, a scris în  jurnalul sau Kathleen Barrett. Nu-mi placea nimic din ceea ce mi se întampla.  Când era soare, eram manioasa pentru ca asteptam sa ploua. Când mergeam la  magazin si vanzatoarea îmi vorbea frumos, eram manioasa deoarece o  consideram a fi interesata doar de a-si atrage clienti. Cand îmi vorbea  repezit, eram manioasa deoarece consideram ca nu stie sa se poarte cu  clientii.
Dupa ce L-am întâlnit însa pe Hristos, toate lucrurile mi s-au parut  schimbate. Vanzatoarea de la magazin îmi era foarte placuta indiferent de  ceea ce-mi spunea, soarele stralucea mai puternic, pasarile ciripeau mai  frumos, iar florile erau mai viu colorate.
Multa vreme am crezut ca lumea din jurul meu s-a schimbat, spunea ea adesea,  pana cand într-o zi mi-am dat seama ca de fapt schimbarea era în inima mea.
Eu eram deosebita. Inima mea coplesita de dragostea lui Dumnezeu, se  înmuiase, iar eu priveam acum lumea cu alti ochi.
Soarele nu stralucea mai tare decât înainte, dar acum eram mai atenta la  stralucirea lui. Pasarile ciripeau la fel si atunci cand eu eram furioasa,  numai ca eu nu aveam timp sa le ascult. Vanzatoarea de la magazin a ramas  aceeasi persoana, numai ca acum o vedem a fi deosebita pentru ca o priveam  cu alti ochi.
În acea zi toate lucrurile mi-au devenit noi, nu pentru ca ele au fost  schimbate, ci pentru ca Hristos mi-a schimbat inima si eu n-am mai fost la  fel.
Vrei sa-L lasi pe Hristos sa faca aceeasi schimbare si în inima ta?
Rugaciune: Dumnezeul dragostei; ajuta-ma sa fiu o faptura noua, pentru ca sa pot  privi toate lucrurile din perspectiva vesniciei. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Decembrie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Lăudaţi pe Domnul! Cântaţi Domnului o cântare nouă, cântaţi laudele Lui în adunarea credincioşilor Lui!