Meditație 22 Noiembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1396-22-noiembrie-3]22 Noiembrie (3)[/url]
„ Si voi ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfânta, si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Hristos. I Petru 2:5
O tanara de 18 ani, a trait marea bucurie de a trece examenul de circulatie, primind permisul de conducere. Dupa ce a primit permisul, ea se considera deja o buna soferita.
Pentru ca numai dupa cateva zile, urma sa mearga împreuna cu familia ei pentru vacanta într-o statiune, proaspata soferita i-a cerut mamei permisiunea sa spele masina si s-o pregateasca pentru drum.
Acesta era o buna intentie, dar tanara voia sa foloseasca aceasta ocazie, doar pentru a conduce masina. Dupa multe insistente, mama i-a dat cheile masinii si-a atentionat-o sa fie foarte atenta, ca nu cumva sa fie cineva în spatele masinii atunci cand va iesi din garaj.
Dupa ce a primit cheile, tanara a deschis usa garajului, a urcat în masina si-a pornit motorul. Cand însa si-a pus piciorul pe frana si-a dus maneta de viteze în marsarier, si-a adus aminte de ce i-a spus mama si si-a întors capul sa vada daca nu este cineva în spatele masinii.
Cand însa si-a întors capul, a tras putin si de volan, de aceia cand a ridicat piciorul de pe frana si-a accelerat motorul, cu partea din stânga masinii, a lovit stalpul de la usa garajului.
Zgomotul care s-a produs i-a adunat imediat pe toti cei din casa, care au ramas fara cuvinte atunci cand au vazut isprava reusita de cea care se credea o buna soferita.  În acele momente de tensiune, tanara a coborat din masina si foarte rusinata a început sa spuna plangând: “îmi pare rau!”  „îmi pare rau!”  Nu mai merg în vacanta!
Si noi atunci când gresim, ne simtim datori sa platim o amenda; nu-i asa? Ganditi-va însa ce amenda ar trebui sa platim atunci cand crezandu-ne cineva, ne-am luat viata în propriile maini, iar în confruntarea cu  provocarile lumii, ne-am facut-o tandari!  Desi plata pacatului este moartea, Dumnezeu este gata sa ne ierte si sa ne mai acorde înca o sansa, oferindu-ne prin jertfa Fiului Sau o viata noua.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca nu-mi faci dupa pacatele savarsite si nu ma pedepsesti potrivit cu faradelegile pe care le-am înfaptuit, ajuta-ma sa fiu atent la cursele vietii, pentru ca sa pot umbla în voia Ta si sa fiu pazit de accidente spirituale. Amin.

<a title="22 Februarie" rel="bookmark" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/22-februarie-2.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Noiembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Tot pământul să se teamă de Domnul! Toți locuitorii lumii să tremure înaintea Lui! ( Psalmii 33:8 )