Meditație 09 Noiembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 87
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1409-09-noiembrie-2]09 Noiembrie (2)[/url]
„ Si dragostea nu sta în faptul ca noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul ca  El ne-a iubit pe noi, si a trimis pe Fiul Sau ca jertfa de ispasire  pentru pacatele noastre.” I Ioan 4:10
Într-una dintre zilele din ultimii ani de viata, marele compozitor Johannes  Brahms, a ajuns la un moment în care s-a blocat, fara a mai avea putere  pentru a-si mai continua lucrarea. Începuse mai multe piese muzicale;  sonate, opere,operete, dar atunci când încerca sa le termine, nu mai avea  puterea de a se concentra.
Dupa ce mai multe zile a încercat fara vreo reusita, Brahms, si-a zis ca a  ajuns destul de înaintat în vârsta si trebuie sa spuna destul. A compus  destule piese de care lumea se poate bucura, de aceie noile piese începute,  pot sa ramâna si neterminate!
Dupa ce a luat însa aceasta decizie, si si-a limpezit mintea, Brahms a  redobândit toate abilitatile si a continuat sa compuna fara nici un fel de  dificultate.
Cred ca si multi dintre noi suntem blocati în anxietate. Aceasta este cauza  pentru care reusim atât de putin.
Pentru a trai o reînviorare spirituala si-o revigorare a lucrarii pe care o  împlinim, trebuie sa ne relaxam putin, pentru ca apoi, luând toate lucrurile  de acolo unde am ramas, cu mai multa luciditate si dedicare,  vom ajunge sa  fim siguri de reusita.



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa las la picioarele Tale, toate  îngrijorarile care ma împovareaza, pentru ca sa pot gasi o pace si-o liniste  deplina în Tine. Amin.

<a title="22 Octombrie" rel="bookmark" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/22-octombrie-4.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Noiembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dar eu către Tine îmi înalț rugăciunea, Doamne, la vremea potrivită. În bunătatea Ta cea mare, răspunde-mi, Dumnezeule, și dă-mi ajutorul Tău! ( Psalmii 69:13 )