Meditație 08 Noiembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1410-08-noiembrie-2]08 Noiembrie (2)[/url]
„ Sa nu obosim în facerea binelui;caci la vremea potrivita, vom secera,  daca nu vom cadea de oboseala.” Gal 6:9
În aprile 1997, orasul Grand Forks din Dakota de Nord, a fost aproape distrus de inundatii. O puternica furtuna de zapada a facut ca Râul Rosu din apropiere, sa se umple de sloiuri care au facut ca apa sa creasca mult peste nivelul obisnuit. Aceasta s-a revarsat peste maluri distrugând cele mai multe case si birouri din oras. În acele zile aproape 95% din populatie a fost evacuata si împrastiata prin centrele de adapost sau la rudele aflate în alte localitati.
În mijlocul acelui mare haos, o echipa de oameni curajosi a ramas însa în oras continuându-si munca la ziarul la care lucra. Datorita efortului lor, ziarul Grand Forks herald a aparut în fiecare zi. Chiar si atunci când birourile le-au fost inundate si apoi mistuite de  flacarile unui incendiu provocat de un scurtcircuit electric, echipa de redactori a continuat sa scrie si sa editeze ziarul.
Au închiriat pentru aceasta o scoala dintr-o localitate vecina si nu si-au abandonat slujba chiar daca au trebuit sa ramâna la servici zi si noapte. Datorita efortului lor, ziarul la care lucrau a ajuns sa fie cea mai importanta sursa de informatie, pentru salvarea vietii celor aflati în pericol, în acele zile de necaz.
Prin listele cu nume prezentate, ei i-au ajutat pe cei ce s-au ratacit din cauza apelor sa se regaseasca, iar pe cei fara locuinta sa ajunga la taberele de adapost.
Exemplul si determinarea ziaristilor de la Herald, i-a inspirat pe locuitorii din Dakota care s-au angajat deplin la reconstruirea orasului. Acestia au înteles ca si atunci când totul pare a se sfârsi, este important sa nu renunti.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; în mijlocul provocarilor vietii, ajuta-ma sa nu cad de oboseala, ci lucrând cu determinare si credinciosie sa pot fi o buna marturie.Amin.
<a title="20 Octombrie" rel="bookmark" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/20-octombrie-2.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 08 Noiembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le stă bine cântarea de laudă. ( Psalmii 33:1 )