Meditație 31 Octombrie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 72
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1418-31-octombrie]31 Octombrie [/url]
  „ În adevar, legea Duhului  de viata în Hristos Isus, m-a izbavit  de legea  pacatului si a mortii.” Romani 8:2
Într-o zi, fostul presedinte al Statelor Unite, Abraham Lincoln,  a mers într-un târg de  sclavi. Printre cei pe care i-a întâlnit  în acea piata, a fost  si o  tânara negresa sclava.  Stiind care va  fi soarta acelei copile, Abraham Lincoln a început sa discute cu proprietarul ei, ca sa o cumpere.
În acele momente, tânara negresa s-a uitat la acel om de statura înalta si si-a zis în inima ei:” iata un alb care vrea sa ma cumpere, pentru ca apoi sa profite de mine!”
Dupa ce a platit pretul  si-a facut câtiva pasi spre iesirea din târg împreuna cu proprietarul, Lincoln s-a întors si-a zis copilei: „ Fetito esti libera!”  „Ce înseamna asta: a întrebat atunci sclava cu nedumerire?” „ Ti-am spus ca esti libera  si asta înseamna ca esti libera;” i-a raspuns strainul!
„Asta înseamna ca de azi înainte pot sa vorbesc cu voce tare, tot ceea ce as dori sa spun; a întrebat sclava cu nedumerire.  “Da, draga mea !” i-a raspuns Lincoln. „De azi înainte poti sa spui  orice vorba cu voce tare!”
Dar pot sa si cumpar tot ceea as vrea sa am?  „Da, i-a raspuns  presedintele; poti sa-ti si cumperi tot ceea ce-ti doresti!”

Dar pot sa si merg acolo unde mi-as dori?  a întrebat din nou sclava. “Da , poti sa si mergi acolo unde doresti!” i-a raspuns cumparatorul.
Dupa ce-a auzit toate aceste raspunsuri, acea tânara a izbucnit  într-un hohot de plâns, s-a întors spre  necunoscut si printre suspine i-a soptit:„Lasa-ma atunci sa merg cu tine!”
Aceasta ar trebui sa fie si decizia noastra  fata de Domnul Isus, care ne-a oferit cea mai mare libertate. El ne-a eliberat de sub robia diavolului, a pacatului si a mortii, pentru ca sa putem fi ceea ce Dumnezeu ne-a creat sa fim.
Rugciune: Doamne Dumnezeule; Pentru ca prin Fiul Tau mi-ai daruit adevarata libertate, ajuta-ma sa traiesc doar pentru Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 31 Octombrie | Salvatorul.ro
meniu prim
Când în inima ta locuieşte Isus, eşti la iubire predispus, când în inima ta locuieşte al tău eu, atunci te răzvrăteşti mereu, împotriva Lui Dumnezeu.