Meditație 22 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1427-22-octombrie-3]22 Octombrie (3)[/url]
„În adevăr, nu este nici o deosebire între iudeu şi grec; căci toţi au acelaşi Domn, care este bogat în îndurare pentru toţi cei ce-L cheamă. Fiindcă, oricine va chema Numele Domnului, va fi mântuit. „Dar cum vor chema pe Acela în care n-au crezut? Şi cum vor crede în Acela, despre care n-au auzit? Şi cum vor auzi despre El fără propovăduitor?” Romani 10:12-14



În timpul unui serviciu divin dintr-o biserica, o tanara a intrat în sala si s-a asezat pe ultima banca. Pentru ca parea ravasita si într-o stare de adanca durere, în timpul serviciului divin, ea si-a plecat capul în palme si-a plans în continuu. Înainte însa de terminarea slujbei, ea s-a ridicat si a plecat fara sa-si fi lasat vreo adresa, sau sa fi stat de vorba cu cineva. Desi multi dintre cei prezenti si-au dorit s-o cunoasca si sa fi stat de vorba cu ea, acum era prea tarziu.
În duminica urmatoare, acea tanara a revenit  la serviciul divin si s-a asezat pe aceeasi banca, continuand sa planga.
Cand a vazut-o, una dintre surorile din biserica s-a apropiat de ea, si-a dorit s-o încurajeze. Acea tanara era însa asa  de absenta fata de ceea ce se întampla în jurul ei încat nu i-a dat nici o atentie. De aceea, înainte de terminarea slujbei s-a ridicat si a plecat  fara ca cineva sa stie unde.
În duminica care a urmat, doi prezbiteri au asteptat-o însa la usa.  Cand tanara a intrat în hol, acestia au salutat-o si i-au spus ca ar dori sa vorbeasca cu ea.
Desi la început, tanara n-a vrut sa accepte, atinsa de caldura dragostei cuvintelor rostite de cei doi barbati, ea a acceptat sa comunice cu ei în biroul bisericii. În timpul acelei discutii, ea le-a marturisit ca traieste pe strada si este dependenta de cocaina. Pentru ca sufletul îi este împovarat de multe pacate, a hotarat sa vina la slujbele bisericii, fiindca plangand în prezenta lui Dumnezeu, îi este mai bine.
Dupa ce i-au ascultat marturisirea, cei doi prezbiteri i-au spus ca Dumnezeu îi poate da eliberare de sub stapanirea drogurilor si iertare pentru toate pacatele savarsite. Acceptand sa se roage împreuna cu ei, acea tanara i-a cerut lui Dumnezeu iertare pentru toate pacatele  si L-a rugat pe Hristos sa-i fie Domnul vieţii.
Dupa acesta rugaciune, viata tinerei a fost schimbata total. În locul remuscarilor si plansului de mai înainte, o bucurie deosebita i-a inundat inima.
A intrat apoi în biserica si pentru prima data si-a ridicat capul si s-a uitat la cei din jur. La sfarsitul slujirii a iesit în fata si-a povestit tot ceea ce i s-a întamplat.
Pentru ca acum era o alta persoana, ea a mers la colegii sai de pe strada, ce erau  prinsi de aceleasi patimi si le-a spus ca exista nadejde chiar si pentru cei robiti de droguri, fiindca Dumnezeu le poate schimba viata.
Daca în aceasta zi ai ajuns într-o situatie în care îti este rusine de tine, cere-i iertare lui Dumnezeu pentru toate relele pe care le-ai facut si invita-L pe Hristos sa fie Domnul inimii tale, si viata  nu-ti va mai fi la fel.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca la Tine mai este nadejde si pentru sufletul meu, iarta-mi pacatele si daruieste-mi o inima noua, în care sa domneasca numai Hristos. Amin.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !