Meditație 21 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 83
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1428-21-octombrie-3]21 Octombrie (3)[/url]
“Scăparea celor neprihăniţi vine de la Domnul; El este ocrotitorul lor la vremea necazului.  Domnul îi ajută şi-i izbăveşte; îi izbăveşte de cei răi şi-i scapă, pentru că se încred în El.” Psalmul 37:39-40



Într-o scena dintr-o comedie, un actor care intrepreta rolul unei femei foarte zgarcite, a intrat în dormitorul acesteia, unde printre cele cateva obiecte ce erau pe birou, a observat si un ceas electric, care nu functiona.
Dorind sa-l repare, acesta a chemat un ceasornicar. Dupa cateva momente în care ceasornicarul a examinat ceasul, acesta s-a întors spre actor si i-a spus:” Ceasul este bun . Dar nu functioneaza, fiindca n-a fost cuplat la energia electrica!”
Pentru ca în acele momente în scena a intrat si gazda, actorul a întrebat-o de ce nu si-a cuplat ceasul la energia electrica. Eu nu las niciodata ceasul în priza; i-a raspuns femeia, fiindca  în acest fel vreau sa fac economie la energia electrica. Îl pun totusi în priza numai atunci cand doresc sa aflu cat este ora, apoi îl decuplez imediat!
Sa n-o condamnam însa pe aceasta femeie, fiindca ea  ilustreaza într-un fel pe multi dintre noi, care apelam la rugaciune si partasia cu Dumnezeu, doar atunci cand dorim sa cunoastem Voia Sa cu privire la o anume situatie din viata noastra, sau ajungem într-o mare nevoie.
Adevaratii credinciosi nu sunt însa ca acel ceas care a fost cuplat la energia electrica doar atunci  cand proprietara doarea sa afle cat este ora, ci acestia pastreaza o legatura cu  Dumnezeu în orice vreme, avand o viata si-o slujire eficienta si plina de putere.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca sa pot avea o viata plina de putere, ajuta-ma sa nu întrerup niciodata partasia cu Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 21 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci înțelepciunea prețuiește mai mult decât mărgăritarele, și nici un lucru de preț nu se poate asemui cu ea. ( Proverbele 8:11 )