Meditație 12 Octombrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 66
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1437-12-octombrie-3]12 Octombrie (3)[/url]
„Şi acum, eu vă spun: ,,Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia, şi lăsaţi-i în pace! Dacă încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici; dar dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi împotriva lui Dumnezeu.” Fapte 5:38-39
Un absolvent al unei facultati de management a mers pentru o scurta vacanta, într-o zona din sud-estul Statelor Unite. În acea perioada, el s-a cazat la un micut motel din zona.
Dorind sa-si arate cunostintele sale în fata proprietarului motelului,  absolventul l-a întrebat: „Cum îti merge afacerea?”
„ Nu prea bine; i-a raspuns cu dezamagire proprietarul!”

Atunci, ai vreun plan pentru a iesi din aceasta situatie?
Dupa ce s-a gandit o clipa, proprietarul i-a raspuns:” ma mai gandesc cu privire la aceasta decizie. Daca stau si socotesc, înca n-am castigat atatia bani încat sa scap de datorii, dar nici n-am pierdut atat de mult, încat sa nu mai am nici o posibilitate de redresare. Cu siguranta ca pana la sfarsitul acestui an se va întampla una dintre aceste alternative si dupa aceea voi lua o decizie!”
Un patron lipsit de întelepciune; nu-i asa? El n-a luat seama la indiciile premergatoare, ci a asteptat o prabusire totala, sau o redresare finala, pentru a lua decizia de-a aplica planul al doilea.
Nu cumva te afli în aceeasi situatie?
Semnele cu care te confrunti, implica o redresare a situatiilor prin care treci, sau o iminenta prabusire? Ia seama la aceste circumstante si aplica adevaratul plan, înainte de-a fi prea tarziu!
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; deschide-mi ochii înainte de-a fi prea tarziu si ajuta-mi sa aplic planul tau pentru viata mea, pentru ca sa nu experimentez o prabusire totala. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Octombrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!