Meditație 05 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 64
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1444-05-octombrie-2]05 Octombrie (2)[/url]
„ Petru a luat cuvantul, si a zis lui Isus: „ Învatatorule, este bine sa stam aici;sa facem trei colibi:una pentru Tine, una pentru Moise si una pentru Ilie.” Marcu 9:5
Cred ca fiecare dintre noi am avut experiente care am fi dorit sa nu se mai termine. Acestea au fost cu adevarat momente în care Dumnezeu ne-a atins viata si au ramas ca o placuta aducere aminte.
Una dintre aceste experiente a fost traita de ucenici, pe muntele schimbarii la fata. În acele clipe, ei au vazut cum arata viitorul, pentru ca cerul si pamantul au fost puse împreuna, vremelnicia s-a întalnit cu eternitatea, iar umanitatea cu divinitatea.
Fascinat de maretia acelor clipe înaltatoare, apostolul Petru a spus:” Învatatorule, este bine sa fim aici!”
Desi în vremea în care traim experientele partasiei cu Dumnezeu pe munte sunt tot mai rare, acestea aduc o noua perspectiva asupra vietii, pentru toti cei ce trebuie sa-si continuie calatoria  în vale.
La un serviciu de evanghelizare dintr-un satuc sarac de munte unde majoritatea locuitorilor lucrau în mina de carbuni, cercetat  de Cuvantul lui Dumnezeu din acest pasaj al Scripturii, unul dintre mineri a marturisit: „viata mea este plina de experiente traite la munte. Cand aleg sa ma  plimb prin padure, eu pasesc pe crestele muntelui, iar cand cobor în mina, muntele este peste mine !
Dupa ce  am auzit de experienta ucenicilor am înteles ca a fi cu adevarat pe munte, înseamna a trai în fiecare zi  cu Dumnezeu pe înaltime. De aceia  am  hotarat ca în viata mea experienta acestei partasii sa nu se mai termine!
Unde te afli în aceasta zi: pe munte, sau în vale ? Pasesti tu pe munte, sau muntele este peste tine ?
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma ca atunci cand îngadui sa trec prin vale, sa nu uit niciuna dintre experientele înaltatoare pe care le-am trait pe munte, în partasia cu Tine. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Nu pierde niciodată ocazia de a vedea ceva frumos, căci frumuseţea este autograful lui Dumnezeu – poteca Sa de taină. Caut-o în fiecare chip, în peticul de cer albastru, în fiecare floare...