Meditație 02 Octombrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1447-02-octombrie-2]02 Octombrie (2)[/url]
„ Sufletul meu înseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul cel viu; cand ma voi duce si ma voi arata înaintea lui Dumnezeu? Cu lacrimi ma hranesc zi si noapte cand mi se zice fara încetare:”unde este Dumnezeul tau?” Ps.42:2-3
O femeie a cumparat un poster pe care erau scrise cuvintele „ Rugaciunea schimba lucrurile!” Bucuroasa de acest adevar, ea a atarnat posterul într-un loc vizibil în sufragerie, dorind ca acesta sa fie motto-ul casei. Dupa cateva zile a observat însa ca posterul nu mai era în locul unde a fost asezat. Surprinsa de aceasta disparitie, femeia l-a întrebat pe sotul ei daca stie ceva despre cele întamplate.
Eu l-am luat; a raspuns sotul! Atunci si mai nedumerita, sotia l-a întrebat: de ce ai facut asta? Tu nu crezi ca rugaciunea poate să  schimbe lucrurile ? Ba da, i-a raspuns sotul. Fiindca sunt sigur de acest lucru, l-am mutat, pentru ca mie nu-mi plac schimbarile!
Unii oameni s-au obisnuit asa de mult cu modul lor de viata, încat nu mai vor nici o schimbare. Acestia se opun, chiar si atunci când schimbarile sunt în interesul lor. Cauza acestei atitudini se afla însa în egoismul si comoditatea inimii lor.
Esti multumit cu ceea ce ti se întampla ? Ce lucruri crezi ca ar trebui sa se schimbe în viata ta ? Daca doresti cu adevarat o schimbare, ar fi bine sa începi sa te rogi chiar din  aceasta zi, si viata ta nu va mai fi la fel.
Rugaciune: Doamne Isuse; arata-mi lucrurile pe care trebuie sa le schimb si daruieste-mi putere si curaj pentru a le înfaptui. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Octombrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel mai mare curaj este să ceri ajutorul la nevoie!