Meditație 26 Septembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 121
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1453-26-septembrie-3]26 Septembrie (3)[/url]
„ Dar eu sunt în casa lui Dumnezeu ca un maslin verde, ma încred în bunatatea lui Dumnezeu în veci de veci „ Ps. 52:8
Fiecare act ce exprima daruire de sine facut de oameni, a fost mai întîi inspirat de Dumnezeu. Numai dragostea lui Dumnezeu a condus pe Albert Schweitzer, în jungla Africana. Schweitzer a fost un om cu o capacitate intelectuala stralucitoare, avand abilitati în orice domeniu.
De aceia, cercetarile pe care le-a facut pentru scrierea cartii „În cautarea istoricului Isus”, l-au ajutat sa descopere care este „Chemarea lui Dumnezeu pentru sine !„  Cand a terminat de scris aceasta carte, a abandonat toate titlurile academice si pozitiile distincte pe care le avea în societate  si a plecat în Africa ca sa slujeasca ca doctor misionar.
După ce a citit pilda spusa de Domnul Isus despre „Lazar si bogatul nemilostiv” aceasta i-a atins inima în asa masura încat de multe ori cand pacientii se trezeau din anestezia de dupa operatie în micutul spital în care Schweitzer opera, îl auzeau spunînd: „ Nu mai ai durere pentru ca Domnul Isus, mi-a spus sa vin si sa lucrez aici pe malul raului Ogowe, ca sa va ajut.
Ce spuneti ; aceasta a fost dragoste fata de Dumnezeu, sau dragoste fata de aproapele ? Nu se poate face însa o separare, pentru ca aceasta dragoste este una !
Rugaciune. Doamne Dumnezeule; umplema cu aceiasi masura de dragoste pe care mi-ai dovedit-o prin slujirea Fiului Tau, pentru ca sa-mi pot sluji semenii . Amin
<a title="12 - Noiembrie" rel="bookmark" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/12-noiembrie.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Septembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
De aceea, lepădați orice necurăție și orice revărsare de răutate, și primiți cu blândețe Cuvântul sădit în voi, care vă poate mântui sufletele. ( Iacov 1:21 )