Meditație 19 Septembrie (4)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 67
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1460-19-septembrie-4]19 Septembrie (4)[/url]


„Cerceteaza-ma, Doamne, încearca-ma, trece-mi prin cuptorul  de foc rarunchii si inima! Ps.26:2


Pe peretele unei cladiri, cineva a desenat cu graffiti un radio, spre difuzorul caruia era prezentata cu sageti indicatoare mesajul:” Viata este un test!” „Este numai un test!”
Nu-i asa ca în fiecare zi te confrunti cu noi si noi provocari, care sunt adevarate examene pe care trebuie sa le treci ?

Daca în viata avem de trecut cel putin un test în fiecare zi, sa nu uitam ca pentru a trece fiecare dintre aceste examene, avem la îndemana un mare ajutor. Sfanta Scriptura ne arata ce trebuie sa facem si unde trebuie sa mergem, iar Domnul Isus ne-a promis ca nu ne va lasa singuri niciodata.
Pentru ca avem  la îndemana o harta spirituala ce ne arata directia spre care trebuie sa ne îndreptam si un ajutor permanent care ne pazeste pentru a ajunge cu bine la capat, întrebarea la care as dori sa raspunzi astazi este: „vei respecta instructiunile si vei lua aminte la ceea ce-ti spune Dumnezeu, ca sa poti trece examenele vietii, sau vei încerca sa te descurci singur, gustand amaraciunea unui nou esec ?
Rugaciune. Doamne Isuse; ajuta-ma sa iau aminte la sfatul Cuvantului Tau, si sa ma încred deplin în Tine, pentru ca sa pot trece cu bine toate examenele vietii. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 19 Septembrie (4) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine strânge vara, este un om chibzuit, dar cine doarme în timpul seceratului, este un om care face ruşine. ( Proverbele 10:5 )