Meditație 15 Septembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 66
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1464-15-septembrie-3]15 Septembrie (3)[/url]
„ Sa salte de bucurie credinciosii Lui îmbracati în slava, sa scoata  strigate de bucurie în asternutul lor!” Psalmul 149:5
Între doi oameni care s-au întâlnit la o cina într-un restaurant, a început  o conversatie foarte interesanta: „Ce faci pentru a-ti câstiga pâinea?”  l-a întrebat primul pe celalalt coleg. Pai; lucrez la fabrica de ceasuri, i-a  raspuns acesta.
Foarte interesant; a continuat cu aprecierile cel care a ridicat întrebarea.  Înseamna ca stii sa pretuiesti timpul foarte bine.
Dupa o pauza îndelungata, timp în care s-au auzit numai tacâmurile, cel  de-al doilea consumator l-a întrebat si el pe colegul sau de masa: „Dar tu ,  ce faci pentru a-ti câstiga pâinea? Eu stau toata ziua si zâmbesc la cei  ce ma întreaba, pentru ca în acest fel sa-mi plateasca consumatia, i-a  raspuns zâmbitor colegul!
Surprins de acest raspuns, primul consumator s-a grabit sa plateasca  consumatia si pentru colegul sau, minunându-se de îndrazneala si strategia  pe care acesta o adoptase pentru a-si asigura pâinea.
Care este raspunsul pe care tu l-ai da la aceasta întrebare? Îti investesti  viata, folosind timpul la maxim, sau îti irosesti viata, traind ca un  parazit din mila altora?
Dumnezeu ti-a daruit viata nu ca sa o risipesti, ci ca s-o investesti în  lucruri profitabile, pentru aici si pentru vesnicie.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru ziua de astazi. Pentru ca mi-ai daruit viata, ajuta-ma sa traiesc cu întelepciune, investind în ceea ce  merita. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 Septembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dar eu către Tine îmi înalț rugăciunea, Doamne, la vremea potrivită. În bunătatea Ta cea mare, răspunde-mi, Dumnezeule, și dă-mi ajutorul Tău! ( Psalmii 69:13 )