Meditație 14 Septembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1465-14-septembrie-3]14 Septembrie (3)[/url]
„ Isus i-a zis: „Eu sunt învierea si viata. Cine crede în Mine, chiar daca  ar fi murit, va trai.” Ioan 11:25
Într-o povestire se spune ca un preot batrân a dorit ca toti membrii  bisericii din parohia sa sa se apropie mai mult de Dumnezeu. De aceea el  i-a chemat pe toti pentru spovedanie, o data pe saptamâna si le-a  recomandat ca în ziua de vineri sa manânce numai peste.
Printre cetatenii din sat, locuia însa si un padurar batrân, numit Anthony.  Pentru ca dupa câteva duminici, preotul a observat ca acesta nu vine la  spovedanie, a mers sa-l viziteze acasa.
Acest lucru s-a întâmplat chiar într-o zi de vineri. Când preotul a ajuns la  casa padurarului, l-a gasit pe acesta facând gratar de caprioara. Suparat de  aceasta situatie, preotul l-a mustrat spunându-i: „ nu este potrivit sa  manânci carne de caprioara, într-o zi în care toti manânca numai peste.  Acest lucru dovedeste nesupunere si neascultare, fapt care va împiedica  binecuvântarea pentru întreaga comunitate.
Da nu-i caprioara; i-a raspuns imediat vânatorul. Pentru ca dupa ce am vânat  caprioara, tintind-o cu sageata, am tras-o în râu unde am afundat-o de trei  ori în apa spunând sa se faca peste!
Desi aceasta este o întâmplare hazlie, nu-i asa ca de multe ori si noi  încercam sa ne împlinim responsabilitatile pe care le avem, în acelasi fel? Ascultam partial, sau încercam sa ne adormim constiinta cu fel de fel de  surogate.
Pot trai însa o viata noua, numai cei ce cred cu adevarat, si sunt gata sa  se lase transformati prin lucrarea Duhului Sfânt.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; stapâneste si viata mea prin puterea Duhului Tau, pentru ca sa pot fi o faptura noua. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Septembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
În spatele norilor, cerul e mereu albastru.