Meditație 12 Septembrie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1467-12-septembrie-3]12 Septembrie (3)[/url]
„ Robul s-a aruncat la pamânt, i s-a închinat, si a zis: „Doamne, mai  îngaduieste-ma, si-ti voi plati tot.” Stapânului robului aceluia,  facându-i-se mila de el, i-a dat drumul , si i-a iertat datoria.” Matei 18:26-27
Actrita Audrey Hepburn, a fost considerata o mare vedeta de cinema mai multi  ani în sir. Desi a jucat roluri importante si a fost apreciata pentru felul  în care le-a interpretat, atunci când era întrebata care este pentru ea cea  mai mare realizare a vietii, ea raspundea întotdeauna: „UNICEF”
Renumele meu de artist, marturisea ea adesea, m-a facut doar sa câstig  credit în fata oamenilor si m-a ajutat sa-i fac sa ma asculte. Dar cea mai  mare bucurie a vietii mele a fost faptul ca am fost un bun ambasador UNICEF,  calatorind în toata lumea pentru a ajuta oameni în suferinta.
Audrey Hepburb, stia ce înseamna a fi un copil înfometat, pentru ca si ea a  fost unul dintre acestia. În timpul copilariei, dupa cel de-al II-lea Razboi  Mondial, locuind în Europa, ea si familia ei, a îndurat multe zile de  înfometare, ajungând chiar în situatia de-a muri de foame.
Dupa aceasta trista experienta, la terminarea razboiului, ea a înfiintat o  organizatie umanitara, care oferea mâncare, îmbracaminte si medicamente,  celor în nevoie. Dupa numai câtiva ani, aceasta organizatie a devenit  UNICEF-ul de astazi.
Calatorind în toata lumea pentru a-i ajuta pe cei sarmani, ea obisnuia sa  spuna: „Sunt fericita acum sa ofer unei familii o cazma, nu pentru a sapa un  mormânt unde sa-si îngroape copiii, ci pentru a-i ajuta sa-si sape pamântul  pentru o recolta mai buna, sau sa sape o fântâna pentru a gasi apa!
În acest fel, ea s-a achitat de datoria pe care o avea fata de cei în  suferinta, slujindu-i în numele Domnului Isus.
Rugaciune: Dumnezeul Dragostei; pentru ca prin Fiul Tau, mi-ai platit datoriile  cauzate de pacat, ajuta-ma sa-mi arat recunostinta fata de acest dar,  slujindu-mi semenii în Numele Tau. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 12 Septembrie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Eu strig cu glasul meu către Domnul, şi El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.