Meditație 09 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 116
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1470-09-septembrie-2]09 Septembrie (2)[/url]
„ Întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale, ci mai degraba sa fie vindecat.” Evrei 12:12-13
Ai fost vreodata asa de obosit , încât sa nu mai ai putere nici pentru ati misca picioarele ? Ti-ai dorit vreoadata sa te odihnesti si sa dormi, la fel ca autorul anonim care a scris versurile :
As vrea sa fiu o stânca asezata Pe-un deal în fata cerului senin, Sa m-odihnesc nedaranjata Dormind adânc, un somn deplin ?
Traim într-o lume în care tot mai multi oameni sunt frânti de oboseala si fara vointa de a mai face ceva. Pe de alta parte, întâlnim însa si oameni de succes, care  sunt etichetati a fi :”oameni plini de energie”!
Acestia reusesc sa relizeze foarte multe lucruri, pentru ca sunt persoane active. Se învârt toata ziua ca un titirez, fiind prezenti peste tot. Urmarindu-le activitatea, ti se pare ca sunt „supermani” , cu o energie inepuizanta.
Daca te simti obosit si dimineata  îti este greu sa cobori din pat , ca sa meargi la scoala, sau la servici, asculta îndemnul apostolului Pavel care îti spune în aceasta zi: „întareste-ti   mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croieste  carari drepte cu picioarele tale, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale…!
Rug. Doamne Dumnezeule ; învioreaza-mi sufletul si întareste-mi mâinile obosite si geninchii slabanogiti , pentru ca sa te pot urma fara sovaire. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Educaţia este mişcarea din întuneric spre lumină. (Allan Bloom)