Meditație 06 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 58
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1473-06-septembrie-2]06 Septembrie (2)[/url]
„ Pe cand era pe drum, cu ucenicii Sai, Isus a intrat într-un sat. Si o femeie, numita Marta, L-a primit în casa ei. Ea avea o sora numita Maria, care s-a asezat jos la picioarele Domnului, si asculta cuvintele Lui.” Luca 10:38-39
În verestele biblice de astazi ne este prezentat momentul vizitei Domnului Isus în casa Martei si a Mariei. Pentru ca cele doua surori erau prietene apropiate ale Domnului Isus, acestea s-au bucurat sa-L aiba pe Domnul  în casa lor, indiferent de jertfa pe care trebuiau sa o depuna.
De aceea cand Domnul Isus împreuna cu  ucenicii, au ajuns în casa Martei, aceasta a început sa faca curatenie, sa pregateasca masa si sa faca orice alta slujire pentru ca sa dovedeasca ca este o gazda buna si toti sa se simta bine.
Maria însa, s-a asezat la picioarele Domnului Isus; si asculta.
Vazandu-i indiferenta, Marta s-a suparat pe Maria si i-a cerut Domnului s-o trimita ca s-o ajute la treaba. În loc sa raspunda cererii adresate, Domnul Isus i-a spus Martei sa nu se îngrijoreze cu lucrurile pentru care se framanta, pentru ca mai important decat mancarea, sunt momentele de partasie si ascultarea Cuvantului Sau.
Desi a apreciat tot ceea ce Marta facuse, Domnul Isus a condamnat-o pentru atitudinea ei, prin care neglija lucrurile importante si o judeca si-o condamna pe sora ei.
Ti-ai facut  timp în aceasta zi sa-L asculti pe Domnul, sau te-ai lasat prins de lucrurile urgente?
Domnul Isus asteapta sa stea de vorba cu tine, sa-ti faca cunoscut voia Sa si sa-ti asculte toate necazurile prin care treci. Ai timp sa stai de vorba cu El?
Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca esti gata sa ma asculti si sa-mi vorbesti, ajuta-ma sa petrec astazi mai mullt timp împreuna cu Tine. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 06 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Mântuiește, Doamne, poporul Tău, și binecuvântează moștenirea Ta! Fii păstorul și sprijinitorul lor în veci. ( Psalmii 28:9 )