Meditație 05 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 84
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1474-05-septembrie-2]05 Septembrie (2)[/url]
„ Atunci Ti-am marturisit pacatul meu, si nu mi-am ascuns faradelegea. Am zis:”Îmi voi marturisi Domnului faradelegile!” Si Tu ai iertat vina pacatului meu.” Psalmul 32:5
Sentimentul de vinovatie, este cea mai mare bariera în construirea relatiilor pe care trebuie sa le avem cu Dumnezeusi cu semenii.  Atata vreme cat purtam povara vinovatiei, nu mai permitem nimanui sa ne cunoasca secretele vietii , de teama sa nu fim descoperiti si facuti de rusine.
Pentru a testa credinciosia supusilor sai, un rege a trimis într-o zi o scrisoare catre 20 dintre cei mai apropiati slujitori, în care le-a spus:”s-a descoperit tot ceea ce ati facut; salvati-va viata!”
Pana a doua zi, toti cei 20 de slujitori au parasit cetatea.
Ce ai face daca ai primi astazi aceeasi scrisoare ?
Daca ne vom marturisi pacatele pe care le-am savarsit si ne vom cere iertare de la Dumnezeu si de la cei fata de care am gresit, Domnul Isus ne va scapa  de povara vinovatiei, ajutandu-ne astfel sa întarim relatiile rupte.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; izbaveste-ma de povara vinovatiei si iarta-ma pentru pacatele savarsite, pentru ca sa pot avea libertate deplina în relatia cu Tine si cu semenii. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 05 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Mărturisiți-vă unii altora păcatele, și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. ( Iacov 5:16 )