Meditație 03 Septembrie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 86
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1476-03-septembrie-2]03 Septembrie (2)[/url]
„ Dar Dumnezeu îsi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi înca pacatosi, Hristos a murit pentru noi.” Romani 5:8
Desi a fost condamnat de fariseii din vremea Sa, Domnul Isus a petrecut mult timp împreuna cu pacatosii. El i-a cautat în locul în care acestia îsi petreceau viata, i-a acceptat la masa împreuna cu El, şi chiar i-a asigurat ca vor intra în Împaratia lui Dumnezeu, înaintea neprihanitilor vremii.
Într-o zi o fetita a început o discutie cu bunica ei, în care l-a acuzat pe fratiorul ei care facuse multe lucruri rele. Pentru ceea ce-a facut Sam, spunea fetita, nu mai merita sa fie fratiorul meu, nici membru al familiei noastre!

Cu adevarat, Sam a facut multe lucruri rele; i-a raspuns bunica, dar cu toate acestea Domnul Isus înca îl mai iubeste!

Nu sunt asa de sigura; i-a raspuns imediat nepotica. Trebuie sa fii  sigura; i-a  raspuns bunica, pentru ca Domnul Isus iubeste pe orice pacatos!
Surprinsa de insistenta bunicii, nepotica si-a frecat cateva momente mainile, ca si cum si-ar fi cautat cuvintele, apoi a zis bunicii:” Daca Domnul Isus îl mai iubeste pe Sam, cred ca  înca nu stie tot ceea ce a facut!”
Nu-i asa ca sunt momente cand si noi  gandim la fel, si  am dosri ca Domnul Isus sa nu-i mai iubeasca pe cei ce ne-au gresit, sau nu ne mai sunt pe plac?
Domnul Isus iubeste pacatosii, nu pentru ca  nu stie ce au facut, ci pentru ca El stie ceea ce acestia pot deveni.
Rugaciune: Doamne Isuse;pentru ca m-ai iubit si atunci cand nu meritam, ajuta-ma sa umblu în voia Ta şi sa arat aceeasi masura de dragoste. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 03 Septembrie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Încolo, fraţii mei, bucuraţi-vă în Domnul. Mie nu-mi este greu să vă scriu mereu aceleaşi lucruri, iar vouă vă este de folos.