Meditație 22 August (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 73
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1488-22-august-3]22 August (3)[/url]
„  Da, fericirea si îndurarea ma vor însoti în toate zilele vietii mele, si voi locui în Casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele.” Psalm 23:6



Gherald Hill, a povestit despre experienta traita de unul dintre prietenii sai care a mers sa construiasca o mica biserica din Alaska.  Dupa ce au lucrat întreaga saptamana, în ziua dedicarii, a fost pregatit si un serviciu de botez pentru toti cei ce s-au hotarat pentru Hristos în acea saptamana.
Cand însa au umplut baptisterul cu apa, pentru ca n-a fost bine curatat, la suprafata apei s-a adunat un strat gros de pulbere rosiatica. Înaintea începerii serviciului de botez, cand biserica era deja plina, seful de lucrari a mers sa inspecteze daca totul era în ordine. Cand a vazut praful de pe suprafata apei din baptister, acesta s-a plecat repede sa vada care este cauza acestei situatii.
În timp însa ce misca cu mana suprafata apei, ca sa vada cat este de gros stratul de praf, si întreba cine este cel ce nu si-a facut bine treaba si n-a maturat bine baptisterul, s-a dezechilibrat si a cazut în apa!
În acele momente cand cei din biserica au început sa rada, cei din echipa ce au alergat ca sa gaseasca o plasa pentru a aduna praful de la suprafata apei, au trebuit sa se întoarca, pentru a-l scoate din baptister pe seful lor!
Aceasta întamplare ne arata ca pe langa ravna, atunci cand încercam sa facem ceva, avem nevoie si de întelepciune. Iar înainte de a-i acuza pe altii, trebuie noi însine sa fim atenti unde pasim!
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; iarta-ma pentru momentele cand lucrand fara întelepciune în loc sa rezolv problemele, am contribuit la accentuarea lor. Amin.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 22 August (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Frații mei, luați ca pildă de suferință și de răbdare pe proorocii, care au vorbit în Numele Domnului. ( Iacov 5:10 )