Meditație 15 August

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 75
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1495-15-august]15 August [/url]
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><meta name="ProgId" content="Word.Document" /><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11" />
<link rel="File-List" /><!--[if gte mso 9]><xml> <w :WordDocument> </w><w :View>Normal</w> <w :Zoom>0</w> <w :PunctuationKerning/> <w :ValidateAgainstSchemas/> <w :SaveIfXMLInvalid>false</w> <w :IgnoreMixedContent>false</w> <w :AlwaysShowPlaceholderText>false</w> <w :Compatibility> <w :BreakWrappedTables/> <w :SnapToGridInCell/> <w :WrapTextWithPunct/> <w :UseAsianBreakRules/> <w :DontGrowAutofit/> </w> <w :BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w> </xml>< ![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w :LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w> </xml>< ![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:”"; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> < ![endif]-->„ Dati, si vi se va da;ba înca, vi se va turna în san o masura buna, îndesata, clatinata, care se va varsa pe deasupra. Caci cu ce masura veti masura, cu aceea vi se va masura.” Luca 6:38


O femeie tanara, a povestit ca a fost plina de descurajare si viata i-a fost afectata de multe depresii, chiar si dupa ce si-a predat viata lui Hristos. Pentru a scapa  de aceste afectiuni, ea a mers la un cabinet de psihoterapie.
Dupa mai multe sedinte, ea a marturisit ca si eforturile depuse de medic au fost zadarnice, iar viata nu i s-a schimbat în nici un fel.
Într-o zi, aceasta doamna a intrat însa  în cabinetul medicului cu fata radiind de bucurie, si plina de entuziasm,  marturisi: „ astazi am avut cea mai minunata zi din viata!”
Dar ce s-a întamplat; a întrebat-o foarte curios medicul?
Cand ma pregateam sa vin la cabinet, a marturist ea, am mers în garaj sa-mi iau masina, dar aceasta n-a mai vrut sa porneasca. Nestiind ce sa-i fac, mi-am sunat pastorul  si l-am rugat sa ma ajute sa ajung la tratament. Desi era foarte ocupat, pastorul a acceptat sa vina sa ma ia de acasa, dar în drum spre cabinet, a trebuit sa opreasca la un azil de batrani.
Am coborat împreuna cu el si vizitand cateva dormitoare, le-am citit batranilor internati, pasaje din Sfanta Scriptura si m-am rugat împreuna cu ei.
Cand am terminat de vizitat toate dormitoarele, desi eram obosita, m-am simtit mai bine ca oricand pentru ca n-am mai avut o zi asa de fericita, de multi ani!
Dupa ce a ascultat-o, medicul i-a raspuns: „desi nu stiu care îti este diagnosticul, acum stiu exact care este tratamentul pe care trebuie sa-l aplic, pentru ca problema dezamagirilor si-a nefericirii din viata ta sa-ti fie rezolvata!
În timp însa ce medicul îi comunica concluziile, acea doamna l-a întrerupt însa spunandu-i: „n-ai vrea acum sa merg la casa de batrani, în fiecare zi; nu-i asa?
Aceasta femeie, desi a ajuns sa cunoasca care este solutia pentru necazurile ei,  se împotrivea slujirii, fiindca nu era înca pregatita pentru a se pune în slujba altora.
Se aseamana cumva istoria vietii acestei femei, cu istoria  vietii tale?
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu gata sa împart din tot ceea ce am primit si sa-i slujesc pe altii, pentru a trai astfel o bucurie deplina. Amin.



SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 15 August | Salvatorul.ro
meniu prim
Fii întotdeauna ceea ce ești, și dacă acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu e de ajuns pentru tine.