Meditație 28 Iulie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 87
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1513-28-iulie-3]28 Iulie (3)[/url]
„ Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si întinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui. O zi istoriseste alteia acest lucru, o noapte da de stire alteia despre el. Si aceasta, fara vorbe, fara cuvinte al caror sunet sa fie auzit; dar rasunetul lor strabate tot pamantul si glasul lor merge pana la marginile lumii.” Psalmul 19:1-4
În timpul unei vizite în SUA, prietenii lui Charles Kuralt, i-au aranjat acestuia o vizita pe ghetarul de pe muntele McKinley.
Fara sa-i prezinte multe detalii, acestia i-au aranjat sa petreaca o noapte pe ghetar, urmand ca elicopterul care i-a adus sa-i ia a doua zi.
Fiind împreuna doar cu prietenul sau, fotograful Izzy Harei, cand s-a lasat întunericul, Charles a început sa vada cum teama pune stapanire pe întreaga lui fiinta. Mergand însa la cabana spre care au fost îndrumati, ce era nu prea departe de locul unde elicoprterul îi lasase, acestia au observat ca desi spatiul era foarte stramt, geamurile erau foarte mari si aveau în jurul lor multe bancute.
Dupa ce au mancat ceea ce aveau cu ei, cumpart din oras, cei doi excursionisti credeau ca ca se vor întinde pe acele bancute si se vor odihni pana dimineata. Dar cand s-au uitat pe fereastra, au fost uimiti de ceea ce au putut sa vada si pentru o noapte au asistat la cel mai grandios spectacol al naturii.
Au urmarit astfel stralucirea ghetii sub lumina lunii si-a stelelor, iar atmosfera feerica de lumini si umbre le-a încantat în asa masura privirea, încat n-au mai putut sa doarma pîna dimineata.
Spectacolul cel mai grandios, a fost însa la rasaritul soarelui, cand toata atmosfera din jur a fost inundata de lumina ce se reflecta în mii de culori. La început acestea aveau o nuanta albastra, apoi rosie, apoi portocalie si a sfarsit cu un alb stralucitor.
Cand au ramas singuri pe acel munte, Charles si Izzy se întrebau: oare ce poate fi atat de interesant pe acest ghetar?
Dar dupa spectacolul naturii pe care l-au urmarit, fiecare în parte a marturisit ca acea noapte n-o vor uita niciodata!
Nu cumva te afli într-o stare de singuratate, pe care o consideri o situatie fara iesire? Nu te mai uita la necazuri si probleme, ci la ceea ce Dumnezeu a creat pentru tine, si atunci momentele de teama se vor transforma într-o experienta de neuitat!
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc ca nu ma lasi niciodata singur si faci din clipele mele de singuratate, clipe de neuitat. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 28 Iulie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Cine strânge vara, este un om chibzuit, dar cine doarme în timpul seceratului, este un om care face ruşine. ( Proverbele 10:5 )