Meditație 24 Iulie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 71
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1517-24-iulie-3]24 Iulie (3)[/url]
„ Atunci S-a ridicat în sus; si cand n-a mai vazut pe nimeni decat pe femeie, Isus i-a zis:”Femeie unde sunt parasii tai? Nimeni nu te-a osandit?” „Nimeni, Doamne”,I-a raspuns ea. Si Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osandesc. Du-te, si sa nu mai pacatuiesti.” Ioan 8:10-11
În cartea sa:”Leul vrajitoarea si dulapul” C.S.Lewis, a povestit cum un baiat numit Edmond, a fost ademenit de regina cea rea, cu o casa din turta dulce. Fiecare portiune din acea casa era comestibila si avea un gust delicios. Pana în acea zi cand a ajun s pe mosia acelei împaratese, el nu mai mancase nimic la fel de bun.
Pentru Edmond era însa o mare problema. Cu cat manca mai mult din acea turta dulce, cu atat mai mult îsi dorea o alta si-o alta bucata. De aceea fara sa stie ca aceasta era cursa pe care i-a întins-o împarateasa cea rea, Edmons s-a lasat prins de pofte si a mancat din turta dulce pana ce si-a gasit sfarsitul.
Turta dulce oferita de împarateasa cea rea, nu-i satisfacea foamea, ci de fapt i-o amplifica.
Exemplul lui Edmond este o buna ilustratie a pacatului, care nu te satisface, ci îti creaza o foame spirituala din ce în ce mai mare, pana cand reuseste sa te robeasca si sa te conduca spre moarte.
Femeia care a fost adusa înaintea Domnului Isus, descoperita în pacatul pe care îl savarsea, merita moartea, dar Domnul Isus i-a oferit o noua sansa. Pentru a beneficia de ea, aceasta femeie a trebuit sa în vete sa spuna nu pacatului, pentru ca Domnul Isus i-a spus :”Du-te, si sa nu mai pacatuiesti!”
Care sunt lucrurile la care ar trebui sa spui „Nu” înaite de a fi prea tarziu?



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa nu ma las prins în latul pacatului si sa-mi potolesc foamea sufletului doar cu hrana spirituala a Cuvantului Tau.Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 24 Iulie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos. ( 1 Timotei 2:5 )