Meditație 26 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 87
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1576-26-mai-2]26 Mai (2)[/url]
<p class="MsoNormal">
„ ..ma rog ca Dumnezeul Domnului nostru Isus Hristos, Tatal slavei, sa va dea un duh de întelepciune si de descoperire, în cunoasterea Lui, si sa va lumineze ochii inimii ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui, care este bogatia slavei Lui în sfinti…”Efeseni 1:17-18
Rugaciunea este mai mult decât un ceremonial sau o însiruire a lucrurilor pe care ni le dorim înaintea lui Dumnezeu. Rugaciunea este o comunicare în Duh cu Dumnezeu, ce implica o strânsa legatura cu Tatal.
Cum ne construim relatiile pe care le avem cu sotul, sotia, copiii sau prietenii nostri ? Petrecem timp împreuna cu ei si comunicam vorbind cu ei despre cele mai neinsemnate lucruri . Daca comunicarea si timpul petrecut împreuna, întaresc relatia nostra cu cei pe care îi iubim, aceiasi factori vor întari si relatia noastra cu Dumnezeu.
Unui participant la o lectie de scoala duminicala, i s-a cerut sa se roage pentru lectia pe care urmau sa o studieze.
Pentru ca nu stia ce sa spuna, acesta a rostit singura rugaciune pe care o stia spunând: „ eu ma culc sunt obosit, însa Tu Isus iubit, vino-nchide ochii mei, cum faci la copii tai. Amin”
Dupa ce si-a terminat rugaciunea, învatatoarea care ar fi trebuit sa spuna: „fiti atenti, începem lectia!” a fost nevoita sa spuna: „noapte buna!”
Sa nu râdem însa de acest copil. Tu ce rugaciune te-ai rugat azi dimineata? Nu cumva daca ti s-ar cere sa te rogi într-o anumita ocazie, nici tu nu ti-ai mai gasi cuvintele?
Pentru a nu ajunge în aceasta situatie, petrece timp cu Dumnezeu si învata sa te rogi comunicând cu Dumnezeu despre tot ceea ce ti se întâmpla.
Rugaciune: Doamne Isuse; învata-ma sa ma rog si sa stau în partasie cu Tine, pentru ca sa-ti cer totdeauna doar ceea ce este dupa voia Ta. Amin.

<p class="MsoNormal"> 
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Pe calea credinței, pașii noștri seamănă cu pașii vechilor peregrini pe vremuri, adică doi pași înainte și unul înapoi.