Meditație 20 Mai (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 92
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1582-20-mai-2]20 Mai (2)[/url]
<span style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">„Trebuie sa multumim totdeauna lui Dumnezeu pentru voi, fratilor, cum se cuvine, pentru ca credinta voastra merge mereu crescând, si dragostea fiecaruia dintre voi toti fata de ceilalti se mareste tot mai mult.” 2 Tesaloniceni 1:3



În una dintre cartile sale, John Maxwell a scris despre o trasatura deosebita pe care o au rechinii. Acesti pesti ce sunt considerati a fi leviatanii feroce din adâncurile marilor si oceanelor lumii, nu cresc decât atât cât le permite mediul.
Aceasta caracteristica i-a facut sa ajunga pestii cei mai populari din acvarii, deoarece se adapteaza cel mai bine conditiilor ce le sunt rezervate.
Daca prinzi un pui de rechin si-l pui într-un acvariu, acesta va creste proportional cu marimea spatilui în care traieste. De aceea el poate sa ajunga la maturitate având numai 25-30 de cm lungime, dar daca este lasat în ocean, va ajunge la marimea speciei din care face parte.
Daca aceasta caracteristica este specifica rechinilor, se poate întâmpla însa ca acest fenomen sa se aplice si urmasilor Domnului Isus. Crestinii ce prefera sa traiasca ca în acvariu fara a confrunta provocarile vietii, ramân la o statura caracteristica prunciei. Pe când cei ce traiesc o viata eroica pentru Hristos si se avânta în slujire si în lupta cu provocarile vietii, vor creste spre asemanarea cu Hristos.
Care este cadrul în care preferi sa-ti traiesti viata de credinta: cel de acvariu, sau cel al provocarilor din marea vietii?
Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca am pierdut atâtia ani la stadiul de pruncie, preferând sa traiesc ca în acvariu, ajuta-ma sa ma avânt în problemele vietii si sa confrunt provocarile prin credinta, pentru ca sa pot creste în asemanarea cu Tine. Amin.



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]--></span>
<p class="MsoNormal"><span lang="RO"> </span>
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 20 Mai (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul! Oamenilor fără prihană le stă bine cântarea de laudă. ( Psalmii 33:1 )