Meditație 14 Mai (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 74
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1588-14-mai-3]14 Mai (3)[/url]
„ Va îndemn dar, fratilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfânta, placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.” Romani 12:1Pentru cei mai multi dintre noi, duminica nu mai este privita ca fiind prima zi a saptamânii, ci mai degraba un sfârsit al acesteia. Sunt tot mai multi cei ce spun astazi:”Duminica este sfârsitul weekendului!”
Din aceasta cauza în aceasta zi am ajuns sa nu ne mai concentram privind înainte spre o noua saptamâna, ci mai degraba privim înapoi, cautând relaxare si odihna pentru slujirile pe care deja le-am împlinit.
Acest fapt este descoperit si de modul cum a fost numita duminica în decursul istoriei. Strabunicii nostri au numit ziua de duminica: „ sfânta zi a Domnului!” Bunicii nostri au numit-o : „ziua Domnului!”Parintii nostri i-au zis :”duminica”Iar astazi cei mai multi o numesc: „ultima zi de weekend!”
Sfânta Scriptura ne arata însa ca duminica nu-I ultima zi a saptamânii, ci ziua de început a acesteia. De aceea, în aceasta zi ar trebui sa venim înaintea lui Dumnezeu punând în practica acelasi îndemn pe care altadata apostolul Pavel l-a transmis celor din Roma, aducînd trupurile noastre ca o jertfa vie, sfânta si placuta lui Dumnezeu.
Stiti ce-a vrut sa spuna apostolul prin acest îndemn? Fiindca Dumnezeu ne-a creat având un trup fizic, spirit si duh, trebuie sa ne consacram Lui în întregime, slujindu-i cu dedicare începând din ziua întâi a saptamânii.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pretuiesc duminica ca prima zi a saptamânii, în care sa merg la închinare pregatit sa te slujesc cu dedicare deplina. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 14 Mai (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și s-o verși din gură. ( Proverbele 25:16 )