Meditație 09 Mai (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 101
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1593-09-mai-1]09 Mai (1)[/url]
<span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">

„Acolo nu va mai fi noapte.Si nu vor mai avea trebuinta nici de lampa, nici de lumina soarelui, pentru ca Domnul Dumnezeu îi va lumina.Si vor împarati în vecii vecilor.” Apocalipsa 22:5
La un serviciu funerar a fost invitat sa cânte Stevie Wonder, un cântaret crestin care s-a nascut orb.Printre multele cântari prin care a încercat sa aduca mângaiere celor prezenti, el a cântat si cântarea:”am fost orb, acuma vad!”
Dupa ce s-a încheiat slujba de înmormântare, cineva din multime a venit sa-l întrebe cum de a cântat aceasta cântare pentru ca mesajul ei nu i se potriveste.
Dupa ce a ascultat aceste obiectii, Stevie, a raspuns celui ce l-a acuzat ca mesajul cântarii este potrivit pentru situatia lui, pentru ca autorul acesteia atunci când a compus-o n-a facut referire la orbirea fizica ci la cea spirituala.
Desi nu pot sa vad cu ochii fizici, a continuat Stevie, a fost o zi în care Dumnezeu mi-a deschis ochii sufletului. Pentru ca am trait aceasta experienta, mesajul cântarii mi se potriveste întocmai.
Aceasta cântare este însa mult mai nepotrivita pentru cei care desi au vedere fizica, n-au ajuns sa cunoasca adevarata lumina. Atunci când declara:” am fost orb, lumina vad acum!” daca aceasta afirmatie se refera la lumina fizica, atunci cei ce o fac, marturisesc un neadevar, pentru ca de fapt ei n-au fost niciodata orbi din punct de vedere fizic!
Dupa ce a auzit întrega explicatie, persoana care îl apostrofase pe Stevie, a plecat rusinata pentru ca a înteles ca mesajul cântarii nu i se potrivea.
Poti sa cînti din toata inima spunând” am fost orb, lumina vad acum, si aceasta marturisire sa exprime o experienta reala a vietii tale”?
</span><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman""> Rugaciune: Doamne Isuse; straluceste si-n viata mea cu lumina prezen</span><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">ei Tale, pentru ca prin credinta sa p</span><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"" /><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman""></span><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">ot dobândi adevarata lumina. Amin.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]--></span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Mai (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Mă interesează ce gândește Dumnezeu. Restul sunt detalii. ( Albert Einstein )