Meditație 25 Aprilie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 57
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1607-25-aprilie-3]25 Aprilie (3)[/url]
<span lang="RO" style="font-size: 12pt">

„ În adevar, fratilor, nu voim sa va lasam în necunostinta despre necazul care ne-a lovit în Asia, de care am fost apasati peste masura de mult, mai pe sus de puterile noastre, asa ca nici nu mai trageam nadejde de viata. Ba înca ne spunea gândul ca trebuie sa murim; pentru ca sa ne punem încrederea nu în noi însine, ci în Dumnezeu care înviaza mortii.</span>
El ne-a izbavit si ne izbaveste dintr-o astfel de moarte si avem nadejdea ca ne va mai izbavi înca”. 2 Corinteni 1:8-10
Acum câtiva ani am citit despre o cruce neobisnuita care a fost înaltata în timpul saptamânii patimilor pe proprietatea unei biserici din Dallas.
Aceasta cruce ce avea aproape 4 metri în înaltime, a stârnit multe comentarii între membrii bisericii si locuitorii din acel cartier. Poze ale acestei cruci au fost publicate în majoritatea ziarelor, iar imagini cu aceasta cruce au fost transmise de aproape toate televiziunile din SUA.
Ceea ce o facea atât de deosebita, era faptul ca acea cruce a fost facuta presându-se împreuna armele de violenta confiscate de politia din Dallas, care au fost folosite de agresorii din zona, la producerea multor crime sau acte de violenta.
În stâlpii acelei cruci se puteau vedea pistoale, cutite, baionete, cartuse si multe alte obiecte ce au fost confiscate în decursul timpului. Imaginea era si mai sugestiva, deoarece era sustinuta de un automobil avariat într-un groaznic accident de circulatie în care au murit toti pasagerii, iar în jurul ei a fost înaltat un gard de sârma ghimpata, la fel cu cel ce înconjoara închisorile.
Pentru ca nu era usor sa privesti la o cruce ce exprima atâta violenta, foarte multi oameni din zona au semnat o petitie pentru ca aceasta cruce sa fie îndepartata. Au fost si anumite voci care s-au exprimat spunând ca aceasta cruce ar fi o blasfemie si un sacrilegiu pentru ceea ce s-a petrecut pe cruce.
Comentând aceasta situatie, un pastor a spus: „Aceasta reactie neasteptata este de înteles, pentru ca niciunuia dintre noi nu-i face placere sa i se aduca aminte despre pacatele pe care le-a savârsit!”
Cu toate ca nu ne place sa ne amintim de pacatele comise, noi trebuie însa sa vorbim despre cruce, pentru ca dincolo de pacatele de care ne aminteste, crucea este semnul dragostei si al sperantei pe care o avem prin jertfa lui Hristos.
Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma ca uitându-ma la cruce, sa pot privi dincolo de pacatele pe care le-am savârsit si sa vad dragostea si iertarea pe care mi-o oferi. Amin.



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]-->

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 25 Aprilie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ascultă-mă, Doamne, căci bunătatea Ta este nemărginită. În îndurarea Ta cea mare, întoarce-Ți privirile spre mine! ( Psalmii 69:16 )