Meditație 17 Aprilie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 68
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1615-17-aprilie-3]17 Aprilie (3)[/url]
<span lang="RO" style="font-size: 12pt">

„ Dupa ce a zis aceste vorbe, a scuipat pe pamânt si a facut tina din scuipat. Apoi a uns ochii orbului cu tina aceasta, si i-a zis: „ Du-te de te spala în scaldatoarea Siloamului”( care talmacit înseamna: Trimis). El s-a dus, s-a spalat si s-a întors vazând bine.” Ioan 9:6-7</span>
Dupa ce a fost vindecat de Domnul Isus, inima orbului care si-a capatat vederea s-a umplut de o mare bucurie. Desi vecinii sai nu stiau ce sa creada cu privire la cele petrecute, iar unii dintre acestia credeau chiar ca este o alta persoana, orbul vindecat spunea tuturor: „Eu sunt! M-am nascut orb; dar acum pot sa vad cu claritate!”
Cum de ti s-au deschi ochii; l-au întrebat atunci vecinii? Omul acela caruia i se zice Isus, spunea el, a facut tina, mi-a uns ochii si mi-a zis sa ma spal în scaldatoarea Siloamului. M-am dus, m-am spalat si mi-am capata vederea.
Dupa ce au auzit aceasta marturisire vecinii sai l-au întrebat: „ unde este atunci omul despre care vorbesti?” „Nu stiu; le-a raspuns el!” Când fariseii au aflat de cele întâmplate, l-au interogat pe cel vindecat cu privire la vindecare. Dupa ce le-a povestit aceleasi

lucruri, când a fost întrebat ce crede despre cel ce i-a daruit vederea, orbul vindecat a raspuns: „Este un prooroc!”
Cele petrecute dupa aceasta vindecare ne arata ca în ciuda atâtor marturii si a demonstratiilor practice facute de orbul vindecat, vecinii acestuia si fariseii care l-au interogat, nu puteau sa creada, pentru ca ei însisi erau orbi. Deoarece erau orbiti spiritual ei nu puteau sa primeasca marturisirea orbului, sa creada în Domnul Isus si sa accepte minunile Sale.
N-ai vrea ca în aceasta zi Domnul sa-ti deschida ochii si sa primesti adevarata lumina?
Rugaciune: Doamne Isuse; deschde-mi ochii inimii pentru ca prin credinta sa pot întelege lucrarile Tale si sa dobândesc adevarata Lumina. Amin.



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]-->

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 17 Aprilie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Plata păcatului este moartea