Meditație 16 Aprilie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 80
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1616-16-aprilie-3]16 Aprilie (3)[/url]
<p class="MsoNormal"><span lang="RO">„Sionul va fi mântuit prin judecata, si cei ce se vor întoarce la Dumnezeu în el, vor fi mântuiti prin dreptate.” Isaia 1:27

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]--></span>
<span lang="RO" />

<p class="MsoNormal"><span lang="RO">Stiti ca cei mai multi dintre condamnati sunt recidivisti?</span>
Desi marturisesc ca le pare rau de faptele pe care le-au comis, atunci când sunt eliberati din închisoare, foarte multi criminali savârsesc aceleasi fapte pentru care tocmai si-au ispasit pedeapsa.
<span lang="RO" style="font-size: 12pt">

Cu toate ca regreta faptele comise, aceasta parere de rau nu poate sa le aduca o adevarata schimbare, pentru ca înnoirea vietii este cauzata de o pocainta sincera, care înseamna nu numai sa-ti para rau de ceea ce ai facut în trecut, ci si o schimbare a faptelor pe care urmeaza sa le împlinesti în viitor. O întoarcere cu 180 de grade fata de tot ceea ce a fost rau.</span>
Si Iuda a avut remuscari si i-a parut rau ca L-a vândut pe Domnul Isus; nu-i asa? Dar cainta lui nu i-a fost de nici un folos, pentru ca dupa ce si-a marturisit vina si a înapoiat banii pe care îi primise de la preoti, a iesit afara si si-a pus capat zilelor.
Spre deosebire de Iuda, apostolul Petru care pâna la cântatul cocosului se lepadase de Domnul de trei ori, a iesit afara si a plâns cu amar. Pocainta lui Petru a fost una adevarata pentru ca dupa ce a regretat faptele trecutului, el si-a schimbat si atitudinea fata de viitor.
La întâlnirea cu Domnul de la Marea Tiberiadei, el a marturisit dragostea sa pentru Domnul tot de atâtea ori de câte ori se lepadase, fiind pregatit sa împlineasca orice slujire care avea sa i se încredinteze.
Daca îti cunosti vinovatia trecutului, nu te multumi spunând numai „ îmi pare rau!” Pentru a trai o înnoire deplina fii gata sa te rogi cu sinceritate spunând:
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; iarta-ma pentru toate relele pe care le-am savârsit si ajuta-ma sa ma pocaiesc sincer, înfaptuind doar ceea ce este dupa voia Ta, pentru ca sa pot trai astfel o înnoire deplina. Amin.



<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]-->

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 16 Aprilie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi întreabă: „De ce?” Eu visez lucruri care nu există şi întreb: „De ce nu?” (Robert Francis Kennedy)