Meditație 13 Aprilie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 93
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1619-13-aprilie-3]13 Aprilie (3)[/url]
„ Iata Domnul Dumnezeu vine cu putere, si porunceste cu bratul Lui. Iata ca plata este cu El, si rasplatirile vin înaintea Lui. El îsi va paste turma ca un Pastor, va lua mieii în brate îi va duce la sânul Lui, si va calauzi blând oile care alapteaza.” Iasia 40:10-11
În cartea sa „Rugaciune si Realitate” , John Magee scrie ca noi îl putem percepe pe Dumnezeu numai daca Îi recunoastem Majestatea Sa, si masura partasiei pe care o putem avea cu El, în ciuda acestui fapt.
Desi în natura Sa, Dumnezeu este Atotputernic, Maret, Fara limite, De trei ori sfînt, cu toate acestea, prin Duhul Sau El traieste în noi si ne conduce viata în fiecare zi. Fiindca ne iubeste, Dumnezeu se face descoperit la nivelul întelegerii noastre, dorindf sa aiba o buna partasie cu întreaga Sa creatie.
Datorita acestui fapt, El asteapta ca noi oamenii sa venim în fata tronului Slavei Sale si sa îi spunem „Tata!”
Daca Majestatea Sa ne îndeamna la reverenta, datorita dragostei cu care ne iubeste, în prezenta Sa noi ar trebui sa traim cele mai profunde momente de partasie.
Într-un film de televiziune a fost prezentat viata unui tînar numit Eric, care se lupta cu o adânca stare de disperare cauzata de faptul ca era bolnav de cancer.
Într-o scena emotionanta, Eric era prezentat împreuna cu tatal sau pe o plaja din fata casei lor de vacanta. „ Taty ;„ a intervenit Eric. Îti amintesti de timpul când am încercat sa înotam împreuna si sa traversam golful? Am ajuns la jumatatea distantei si ti-am spus ca nu mai pot sa înot. Atunci te-ai apropiat de mine, m-ai pus pe umerii tai si împreuna am ajuns de partea cealalta !
Acum nu cred ca as mai putea sa ajung nici macar pâna la jumatata lacului ! Dupa aceste cuvinte emotionante a urmat o tacere îndelungata….. Dupa aceste momente, tatal lui Eric s-a apropiat din nou de fiul sau, l-a îmbratisat si i-a spus: „ vreau sa te tii bine de gâtul meu, pentru ca vreau ca împreuna sa trecem dincolo înca odata ! „
Asemenea acestui parinte, Dumnezeu ne iubeste atât de mult încât nu ne lasa nici un moment singuri. Aceasta dovada a dragostei Lui, trebuie sa ne motivezesa ne încredem deplin în El, indiferent de circumstantele prin care trecem.
Rug. Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa ma las deplin în bratele Tale, ca sa pot ajunge cu bine de partea cealalta. Amin
<a rel="bookmark" title="13 Mai" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/13-mai.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 13 Aprilie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
" DE VREI SĂ FII IUBIT, FII VREDNIC DE IUBIRE! "