Meditație 07 Aprilie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 98
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1625-07-aprilie-2]07 Aprilie (2)[/url]
„ Noi Îl iubim, pentru ca el ne-a iubit întîi „ I Ioan 4: 19
Dragostea este totdeauna gata de jertfa. Numai dragostea L-a condus pe Domnul Isus la cruce. „Noi iubim „ spune Ioan în epistola sa; „ pentru ca El ne-a iubit întîi!”
Dragostea nu ne face neaparat mai bogati, sau mai sanatosi. De multe ori aceasta cere chiar un pret foarte mare. Domnul Isus, a platit acest pret si ne-a lasat un exemplu demn de urmat spunându-ne: „Iubiti-va unii pe altii, asa cum si Eu v-am iubit !„
Dragosea pe care o aratam în partasia pe care traim unii cu altii, este de fapt dragostea pe care am primit-o de la El.
Presedintele Ronald Reagan a spus odata o întâmplare ce ilustreaza jertfa dragostei : În timpul celui de-al II lea Razboi Mondial, fiind în armata americana, avea datoria de a citi si verifica scrisorile de recomandare. Multe dintre aceste scrisori descriau fapte de vitejie, având recomandarea ca cei ce le-au savârsit, sa primeasca „Medalia de Onoare a Congresului „
Într-o scrisoare, se povestea despre un puscas care în timpul unui bombardament, a fost prins în carlinga unui bombardier B 29. Deoarece trenul de aterizare al acestui aparat de zbor a fost distrus, pilotul nu stia daca mai poate sa aduca avionul la sol, fara ca puscasul sa nu fie omorât.
Ajuns deasupra aeroportului, pilotul a cerut celorlalti soldati sa sara din avion folosindu-si parasutele din dotare. Când ultimul soldat a sarit, pilotul si-a scos parasuta proprie si-a spus puscasului imobilizat :„ sergent; trebuie sa reusim si sa facem ca acest avion sa aterizeze cu bine, pentru ca sa scapam cu viata”!
Acel pilot nu l-a parasit pe tânarul puscas, chiar daca a trebuit sa-si riste viata!

Acelasi fel de dragoste L-a înaltat  si pe Domnul Isus pe cruce. El nu ne-a abandonat lasându-ne în ghiara mortii, ci a venit sa fie cu noi si sa ne libereze din chingile pacatului care ne-a prins, pentru ca sa ne aduca din moarte la viata.
Rug. Doamne Dumnezeule ; Îti multumesc ca ma iubesti si ca în cele mai grele momente ale vietii nu m-ai abandonat niciodata. Amin

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Aprilie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Dumnezeu vrea ca inima ta sa Îi aparţină Lui fiecare oră din zi, fiecare zi din săptămână, fiecare săptămână din lună, fiecare lună din an, fiecare an din viaţa ta !