Meditație 02 Aprilie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 122
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1630-02-aprilie-1]02 Aprilie (1)[/url]
„ Uita-Te la ticalosia si truda mea, si iarta-mi toate pacatele mele.” Psalmul 25:18
Fiecare dintre noi cred ca putem recunoaste ca în viata noastra au fost momente când nu am fost la înaltimea asteptarilor lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a iubit atât de mult încât a fost gata sa ne ierte, pentru toate aceste caderi. Tot ce trebuiit sa facem, a fost doar sa-I cerem iertare.
Apostolul Ioan spune ca : „ Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire” si apoi: „ Daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui , ne curateste de orice pacat.” I Ioan 1:9 si 7
Dumnezeu îsi dovedeste bunatatea Sa, prin faptul ca nu ne face dupa pacatele noastre, iar atunci când Ii cerem iertare, nu-si mai aduce aminte de pacatele noastre.
Noi ne asemanam cu Dumnezeu, numai atunci când celor ce ne-au gresit, suntem gata sa le acordam iertarea în aceeasi masura.
Exista o veche zicala care spune:” diferenta dintre un prieten si un bun prieten, este ca desi cel din urma îti stie toate secretele , te accepta asa cum esti!
N-ai vrea ca în aceasta zi sa dovedesti ca esti un bun prieten, fiind gata sa-i ierti pe toti cei ce ti-au gresit, acceptându-i cu toata dragostea si fara nici o rezerva?



Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai iertat toata vina pacatului meu, ajuta-ma sa-i iert pe cei ce ce mi-au gresit, dovedindu-le aceeasi dragoste. Amin.


SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 02 Aprilie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Ia aminte, Dumnezeule, la rugăciunea mea, și nu Te ascunde de cererile mele! ( Psalmii 55:1 )