Meditație 09 Martie (2)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 96
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1656-09-martie-2]09 Martie (2)[/url]
<span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">

„ Isus vorbise despre moartea lui, dar ei credeau ca vorbeste despre  odihna capatata prin somn. Atunci Isus le-a spus pe fata:”Lazar a murit.”
Pentru ca Lazar împreuna cu surorile sale, Marta si Maria, au fost prieteni apropiati ai Domnului Isus, în timpul misiunilor Sale, Domnul Isus S-a oprit deseori ca sa-i viziteze, petrecând momente deosebite în casa lor.
Într-o zi însa în care Domnul Isus predica în sudul Iudeii, cineva L-a anuntat ca Lazar este foarte bolnav, aprope de moarte. Ne-am astepta ca în acele momente Domnul Isus sa fi lasat totul si sa se îndrepte în graba spre casa prietenilor Sai.
El îi vindecase pe multi alti bolnavi de bolile lor, cu cât mai mult ar fi trebuit sa-l vindece îndata si pe prietenul Sau. În loc însa sa se îndrepte în graba spre Betania, Domnul Isus a mai ramas în zona în care era alte doua zile.
Cum v-ati simti daca vi s-ar întâmpla sa ajungeti la spital la „urgente” si doctorul care va este si prietenul cel mai bun, ar veni sa va consulte dupa 48 de ore?
Desi a întârziat în a da un raspuns pe care cei mai multi îl asteptau, prin declaratia:” acesta boala nu este spre moarte ci spre slava lui Dumnezeu”, Domnul Isus a anuntat ca nu este nepasator de ceea ce se întâmpla si ca va face o lucrare mult mai mare.
Desi atunci când a ajuns în Betania, Lazar era deja înmormântat de patru zile, Domnul Isus l-a înviat. Aceasta minune ne arata ca Fiul lui Dumnezeu poate sa daruiasca viata, chiar si atunci când pe cei iubiti trebuie sa-i ridice din mormânt.
Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca raspunsul Tau vine întotdeauna la vremea potrivita, ajuta-ma sa ma încred în Tine si sa astept cu rabdare. Amin.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]--></span>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 09 Martie (2) | Salvatorul.ro
meniu prim
Domnul să te binecuvinteze din Sion, El care a făcut cerurile și pământul! ( Psalmii 143:3 )