Meditație 26 Februarie

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 64
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1668-26-februarie]26 Februarie [/url]
<p class="MsoNormal">
<p class="MsoNormal"><span lang="RO" style="font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"">„ Unii se bizuiesc pe carale lor, altii pe caii lor; dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie si cad; dar noi ne  ridicam si ramânem în picioare.” Ps.20:7-8
La o conferinta de echipare spirituala, organizatorii au cerut fiecarui participant sa se prezinte, spunând câteva cuvinte care îi definesc cel mai bine. În timpul care rezervat, fiecare participant trebuia sa spuna anumite informatii despre el, despre familia sa si slujba pe care o împlineste, concluzionând cu cel mai mare lucru cu care se poate mândri.
Dintre cei 30 de participanti, unul singur a marturisit ca lucrul cu care se poate mândri cel mai mult, este faptul ca este crestin.
Desi îl cunoastem pe Domnul, suntem prinsi atât de usor de lucrurile care ne atrag atentia, încât de multe ori uitam de binecuvântarile pe care le avem datorita faptului ca suntem crestini.
Sunt anumiti oameni care spun: „ îl iubesc pe Isus, dar n-as vrea sa ma despart de prietenii mei, chiar daca acestia nu ma conduc spre apropierea de Domnul” . Sau:” îl iubesc pe Domnul, dar n-as vrea sa renunt la planurile mele, chiar daca acestea nu sunt totdeauna dupa voia lui Dumnezeu. Altii spun: „ îl iubesc pe Isus, dar n-as vrea sa pierd

respectul profesional oferit de colegi, chiar si atunci când trebuie sa fac anumite compromisuri !” Iar pe altii îi auzim spunând : „ îl iubesc pe Isus, dar n-am vrea sa renuntam la planurile noastre pentru afaceri, calatorie, sau distractie, cu toate ca acestea conduc mai degraba la mândrie personala, decât la slavirea lui Dumnezeu.
Spre deosebire de cei ce fac astfel de marturisiri, un adevarat crestin ar trebui sa spuna: „ îl iubesc pe Isus si sunt mândru ca sunt crestin, chiar daca ar trebui sa-mi pierd prietenii, as fi neapreciat profesional , si nu mi-as mai putea împlini planurile pe care mi le-am facut. Traiesc aceasta mândrie spirituala, nu pentru ca eu as fi cineva, ci pentru ca

Hristos este totul!
Nu cumva te rusinezi atunci când ti se cere sa-ti prezinti CV-ul si trebuie sa marturisesti ca esti un urmas a lui Hristos? Daca cineva se rusineaza de Domnul în fata oamenilor, si Domnul se va rusina de acea persoana atunci când va trebui sa-l prezinte în fata Tatalui !
Rugaciune: Doamne Isuse; da-mi îndrazneala sa Te marturiesec cu mult curaj înaintea oamenilor, pentru ca si numele meu sa fie marturisit înaintea Tatalui. Amin.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

<!--[endif]--></span>

<p class="MsoNormal">
<p class="MsoNormal">
SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 26 Februarie | Salvatorul.ro
meniu prim
Cel ce astăzi plânge pe genunchi, mâine va zâmbi în picioare!