Meditație 10 Februarie (3)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 76
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1684-10-februarie-3]10 Februarie (3)[/url]
“…viata a fost aratata, si noi am vazut-o, si marturisim despre ea, si va vestim viata vesnica, viata care era la Tatal, si care ne-a fost aratata; deci, ce am vazut si am auzit, aceea va vestim si voua, ca si voi sa aveti partasie cu noi. Si partasia noastra este cu Tatal si cu Fiul Sau, Isus Hristos.” I Ioan 1:2-3
Cînd am fost în liceu, m-am simtit îndemnat sa citesc Biblia din scoarta în scoarta. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reusit sa-mi împlinesc aceasta dorinta în trei ani de zile. Una dintre marile binecuvîntari de care am beneficiat citind întreaga Biblie, a fost faptul ca am înteles planul lui Dumnezeu pentru întreaga creatie.
Dorinta suprema a lui Dumnezeu asa cum o arata Biblia, este sa comunice cu noi oamenii. Înainte de caderea în pacat, Dumnezeu avea o întîlnire cu omul în fiecare dimineata. Dupa ce omul a pacatuit, tot Dumnezeu a luat initiativa pentru a reface aceasta relatie rupta.
Ne-a iubit asa de mult, încît a venit sa ne caute chiar aici în mijlocul lumii unde ne-am ratacit atrasi de cursele diavolului. S-a apropiat de noi prin Hristos, care a murit în locul nostru, ca sa ne deschida o usa spre partasia cu Tatal. Pentru ca Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului, în locul pedepsei pe care o meritam, El ne ofera iertarea si binecuvantarea de-a reintra în prezenta Sa. Acesta este planul lui Dumnezeu si pentru tine.
N-ai vrea ca în acesta zi sa traiesti aceasta binecuvântare?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca doresti sa fiu în partasie cu Tine, ajuta-ma sa renunt la tot ceea ce ma tine departe de fata Ta si sa caut apropierea de Tine. Amin.
<a rel="bookmark" title="28 Mai" href="http://www.misiune.ro/resurse-crestine/meditatii-crestine/28-mai-3.html">

</a>

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 10 Februarie (3) | Salvatorul.ro
meniu prim
Consacrarea nu înseamnă a-I da ceva lui Dumnezeu, ci a nu lua nimic din ceea ce Îi aparţine.