Meditație 07 Februarie (1)

Scrisa de: -Ion_Marcel
Vizualizări: 90
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/1687-07-februarie-1]07 Februarie (1)[/url]
„ Domnul sa va faca sa cresteti tot mai mult în dragoste unuii fata de altii si fata de toti, cum facem si noi însine pentru voi…”(I Tesaloniceni3:12)
Într-o zi Chuck Swindol, a gasit în biblioteca sa o carte care a apartinut mamei sale. Când a început s-o citeasca, el a observat ca din loc în loc erau anumite notite pe care mama sa le-a facut ca un comentariu personal asupra temelor despre care citise. Desi mama sa murise cu mai mult de 20 de ani în urma, Chuck Swindol, a continuat sa citeasca cartea, motivat mai mult de dorinta de-a descoperi toate comentariile mamei sale.
Când a ajuns la ultima fila, Swindol a observat o nota specifica ce continea mesajul :”am terminat citirea cartii azi, 8 mai 1958.” Când a vazut aceasta declaratie, Chuck a încercat sa-si aminteasca unde se gasea el în acea vreme. Consultându-si agenda zilnica din acel an, a aflat ca pe data de 8 mai 1958, se afla pe o nava militara în serviciul Marinei Americane, ce stationa lânga o insula din Sudul Pacificului, iar pentru acea zi, avea scris în jurnalul sau :”Domnul m-a convins astazi sa parasesc serviciul militar si sa ma predau deplin slujirii Lui!”
Când a descoperit acest fapt, a înteles de ce notitele de pe marginile cartii pe care mama sa o citise, contineau atâtea rugaciuni pentru el. În acea seara când dupa douazeci de ani, a descoperit cum Dumnezeu a ascultat rugaciunile mamei sale, Chuck Swindol, a îngenunchiat înaintea lui Dumnezeu si asa cum a marturisit-o deseori s-a rugat spunând :”Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru rugaciunile mamei mele, care m-au urmarit tot timpul în vremea pribegiilor din viata  mea. Acestea mi-au asigurat prezenta si ajutorul Tau, fara ca eu sa fi stiut !”
În urma acestei  experiente, Chuck Swindol a marturist ca a ajuns sa împlineasca lucrarea la care a fost chemat, datorita rugaciunilor mamei, careia îi atribuie toate meritele succeselor sale.
Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Iti multumesc pentru toti cei ce s-au rugat pentru mine, cerând ajutorul Tau, pentru a-mi împlini slujba si responsabilitatile încredintate. Amin.

SMS
Nu a fost notată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Nu a primit aprecieri încă!
Apreciază - dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | google | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații, categoria Diverse >> Meditație 07 Februarie (1) | Salvatorul.ro
meniu prim
Iubirea este ca cele cinci pâini şi doi peşti. Nu începe să se înmulţească până nu o dai altora.